Hustruvold - Få hjælp

Den dag du har fået nok, er den dag du skal handle ! Du skal gå direkte til politiet og indgive klage over ham og fortælle dem ALT ! Derefter vil du højst sandsynligt blive sendt til lægen eller på sygehuset for at blive undersøgt for skader og blå mærker. Dette kan virke skræmmende, men er meget vigtigt for den efterfølgende sag, for han vil utvivlsomt fortælle dem at du lyver og finder på det hele. Dine skader virker derfor som bevis. Du skal ikke opfatte det som ydmygende at blive undersøgt, selv om personalets medlidende blikke kan være svære at klare. Husk på at du er en stærk kvinde, der lige har taget hendes livs vigtigste beslutning og at alt dette er HANS skyld, ikke din !

 

Derefter vil det afhænge af situationen hvordan politiet handler. Hvis du har et sted at være (familie, venner) vil de højst sandsynligt sende dig derhen og så er du mere eller mindre overladt til dig selv. Dette kan være svært at klare og det er her du skal være ekstra opmærksom ! Det er meget fristende at gå tilbage til ham på dette tidspunkt. Desværre slutter politiets rolle alt for hurtigt. I nogle tilfælde beslutter de dog at sende kvinden på et center for voldsramte kvinder og hvis det sker for dig, skal du være glad. Du kan måske også selv bede om at komme derhen. Dette ophold giver dig mulighed for at få ro omkring situationen og at snakke med andre kvinder i samme situation som dig. Der er masser af hjælp at hente, hvis du er klar til at tage imod den.

 

Der findes også forskellige frivillige organisationer og mennesker, der står klar til at hjælpe dig. Men du skal selv række hånden frem og tage det første skridt. Måske er dit første skridt at læse på denne hjemmeside....

 

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig med alle de spørgsmål du har (både praktiske og følelsesmæssige) og jeg skal gøre mit bedste for at hjælpe dig. Det er ofte nemmere at snakke med en der har oplevet det samme, end med en professionnel, der let bliver for upersonlig.

 

 

 

 
Panel title

© 2018 hustruvold

Antal besøg: 3069

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,51573300361633sekunder