Hustruvold - Gæstebog
Date:Tue June 21st at 2:50 pm

From:
Anonym

Website: Home
Message:
Jeg fandt din hjemmeside gennem dit link på en kommentar du skrev på FB. Imponerende arbejde. Det du gør her gør en forskel. Det advocacy-arbejde du udretter her er guld værd. Digtet og novellen var totalt opslugende og af høj kvalitet. Held og lykke !
Date:Wed May 25th at 7:07 pm

From:
Majken

Website: Aalborg
Message:
Hvor stærkt Tina! Barsk læsning som virkeligt rørte mig, tiltrods for at jeg kendte historien. Denne svære periode af dit liv har gjort dig stærkere, hviket er super godt. Synes det er utroligt flot at du har lavet denne hjemmeside. Majken
Date:Mon May 23rd at 5:54 am

From:
Mor

Website: Home
Message:
Hvorfor så jeg det ikke før ? Hvordan kunne det ske for min datter? Har jeg gjort noget forkert i min opdragelse? Kunne jeg have forhindret det? Det er spørgsmål alle pårørende stiller sig. Det skal understreges med mange streger, at skyldfølelse hos de pårørende absolut ikke hjælper ofret. Istedet kan man prøve nogle af følgende metoder, før hun bryder ud af forholdet: Stil jævnligt spørgsmål til forholdet. Bliv ved med at udfordre din datter intelektuelt (det hjælper hende til at stille spørgsmål og til ikke at acceptere at hun er uduelig). Bliv ved med at invitere både din datter og hendes voldelige mand/kæreste til kaffe, middag osv. Det forhindrer, at hun bliver isoleret fra familien. Tag ikke nej for et svar, spørg hvornår det så kan passe dem. Lad dit hjem være et fristed for din datter.Hold altid døren åben for hende. Vis at du elsker din mand og at der findes andre måder at leve på. Vis du er en stærk og selvstændig kvinde (vent med at græde til hun er gået). Vis hende en statistik over voldelige ægtemænd. Vis hende definitionen på en psykopat. Stærk gået min datter. Du har bevist, at man kan vælge ikke at blive en del af den uhyggelige statistik over kvinder der bliver ved med at vende tilbage til en voldelig mand.
Date:Sat May 21st at 10:20 pm

From:
Søster

Website: Home
Message:
Som pårørende var det sværeste for mig, at jeg simpelthen ikke forstod! Hvorfor gik hun ikke bare fra ham? Hvorfor dækkede hun over ham? Hvorfor gjorde hun ikke bare... (indsæt selv ...)?? Det kræver ufatteligt mod at tage skridtet væk, men vid, at der er mange der står klar til at hjælpe dig den dag du får nok. Du er meget værd, og fortjener bedre! Du er så stærk søs...jeg er meget stolt af dig!
Date:Fri May 20th at 2:47 pm

From:
Far

Message:
Jeg synes det bedste råd er, når de kommer til dig og fortæller om det, og er løbet hjemmefra ... at sige at man selvfølgelig gerne vil hjælpe. Men også spørge hvornår de flytter tilbage til ham igen!!!! For det er det allersværeste ... at få dem SELV til at indse at de må ud af situationen. Når først dette opnås er resten "let". Flot klaret min tøs.


Write in 'Gæstebog':

 
Panel title

© 2017 hustruvold

Antal besøg: 2639

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43448209762573sekunder