Hustruvold - Gode råd

* Søg professionnel hjælp (politi, psykolog...)

 

* Sid ikke alene med dine tanker og følelser - snak om din situation med familie og venner - du er også mere end velkommen til at kontakte mig.

 

* Husk at du ikke er alene i denne situation (jeg ved godt at du føler at din situation og din mand er anderledes og at du kan "redde" ham, men det passer ikke !) 

 

* Tænk på om du vil ende som de kvinder, der blev dræbt af deres mand, fordi de ikke slap væk i tide ! Jo, det kan også ske for dig !

 

* Tænk på dine børn og deres fremtid.

 

* Vær forsigtig i tiden efter bruddet - ofte er manden mere agressiv og truende (i de perioder hvor han ikke er sød og kommer med blomster) og du skal være forberedt på det værste.

 

* Indgiv klage til politiet hver gang han gør noget forkert. Jeg nåede op på 22 klager og de hjalp meget, da vi kom i retten. En af klagerne var fordi han havde ødelagt min have og hevet mine blomster op. Politimændene grinede og ville ikke tage min klage, men jeg insisterede ! I retten gav alle disse klager det ønskede resultat !

 

* Hold hovedet klart og lad dig ikke lokke af hans løfter om bod og bedring. Du ved af erfaring at han ikke holder dem !

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 hustruvold

Antal besøg: 3065

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57467794418335sekunder