id-a - Forside
Latest News
Lightbox gallery
Hej jeg er  en pige på 12 år, jeg hedder Ida og 
jeg kommer fra Norge, Men nu bor jeg i danmark og taler danske. Jeg kan dog stadig tale Norges. 

Min fritid
I min fritid er jeg meget på computeren fordi de at jeg bestyr to hjemmesider den ene er den her den anden er:           ...... 
Der ind styr jeg alt det der med at sætte billeder, videoer ind og alt det andet teknologi, det er meget fedt selv at kunne bestem hva´  der skal stå så længe det er inden for loven.
Jeg er også meget på facebook mindste 3 gange om dagen, Twitter, resten af min tid bruger jeg på at spille slender, minecraft, counter strik og jeg spillerbilleder på  weheartit.com, bruger tid på at lægge fodbold 2 gange om ugen. Jeg er ogs inde at kigge på billeder ind på appen: Picyou.
Jeg cykler 50 km om ugen for transport til skolen og løber 3 km. hver dag, 5 gange om ugen + Jeg skal ogs nå at lave  lektier. Mens jeg er på computeren her høre jeg musik. Det kan fx. bandet Cimorelli, Det består af 6 søster som alle elsker at synge, men de elsker aller mest at synge sammen. Medlemmer  Christina, Katherine, Lisa, Amy, Lauren, og Dani. I deres familie er de 11 personer som bor hjem.

fortiden-kort sagt jeg Har bare prøvet at finde ud af hvem jeg er.

Fremtiden- JEG ved ik helt hvad jeg godt vil nå i fremtiden, men det bliver i vær faldet noget stort.


 


 
Panel title

© 2019 id-a

Antal besøg: 61

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,0924909114838sekunder