ilovelejlarazicmybiglove - Forside

OH MY GOD!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEG ELSKER DIG MERE END ALLE DE ANDRE VENINDER DER VIRKER SÅ FALSKE LIGE NU!! DU ER DEN ENESTE VENINDE DER HAR FÅET MIG TIL AT GRÆDE AF..... GLÆDE?:') hjerte.png Har ikke ord, virkelig virkelig ingen ord! ved slett ikke, er bare hel lam, græd så meget, og smilte og grinte da jeg læste den, du har gjort mig SÅSÅSÅSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glad, som aldrig før, ved slet ikk hva jeg skal sige!

Gør jeg dig virkelig alle de ting? virkelig? det burde være omvendt!! Hver evig eneste gang jeg får en besked hopper mit hjerte en omgang ekstra forddi jeg tænker på det er fra dig, og når jeg ser det er dig, er der ingen der er lykkeligere end mig! VIRKELIG! og jeg ved ik hvorfor!! Du gøøør mig sååååååååååååååååååååå glaaaaaaaad!!!

 

Alle de minder?! jeg elsker dig sååå fucking højt, du er såå tæt, dengang jeg skrev til dig, at jeg ser dig som en søster, det er virkelig sandt!! du er så tæt, jeg føler bare.. jeg KAN ikke være flov hos dig, hvordan ka man være flov ved siden af sin søster?? det kan man ik!! jeg elsker dig så høøøøøøøøøøøjjt lejla, virkelig! DU SÅ FUCKING DEJLIG :I

Har VIRKELIG ik ord, virkelig, jeg ville altid hav en tæt veninde, sån rigtig, altså jeg er meget goe venindeer med sas, men .. ved ik, det bare,.. ik sån helt som jeg ville ha det.. :D men .. jeg indser nu, at du den bedste! Efter skolen mister vi ik kontakten!! For vi har 3 år sammen endnu, selvom vi ik komer i klasse, så mister vi sku ik kontakten er du bare dum? ;I :D hjerte.png VI MØDES DA I ALLE FRIKVATERENE!! du må ik glemme mig når du kommer i gymnasiet i en ny klasse veeeeeeeel?  :b ej lejla,, jeg elsker dig sååååååååå højt, BARE DEN BEDSTE GAVE DU HAR GIVET MIG, GLEMMER ALDRIG MINDERNE, ALDRIG DIG!

Og du har fanme OGS HJULPET MIG MED MIN MORMOR!! DU ER DER BARE ALTID!!

Og ja jeg har hørt den sang! ja den gør så!! den passer på os to! FOR VI KAN AAAAAAAAAAAAALT SAMMEN!!hjerte.png VI KOMMER TIL AT HA DE BEDSTE MINDEEEER JEG ELSKEEEEEEEEEEEEER DIG!!!!!!

HAR VIRKELIG IKKE ORD... SOM SAGT FØRSTE GANG EN VENINDE FÅR MIG TIL AT GRÆDE, MED BLANDEDE FØLELSER!! HAR IKKE ORD.. VIRKELIG.. ELSKER DIG MERE END ALLE ANDRE DU BARE DEN BEDSTE!! DU FUCKING FANTASTISKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VED JEG ALTID KAN KOMME TIL DIG, OG DET VIL JEG OGSÅ GØRE! JEG ELSKER DIG LEJLA...! DU MÅ VIRKELIG TRO PÅ DET, JEG ELSKER DIG VIRKELIG, VIRKELIG, VIRKELIG HØØJT DU DEN BEEEDSTEEE AF DE BEEDSTEEE!hjerte.pnghjerte.pnghjerte.png Undskyld det blev så kort ;( ha bare ikke ord.. virkelig.. kan ik sige mere end at jeg elsker dig FOR højt, så det snart flyder ud af mine øjne som små lyserøde hjerter!! :] i love you my honnybee! ej elsker dig virkeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig højt!! DU FÅ BARE ET KÆÆMPE KNUS IMORGEN!!

I

L

O

V

E

Y

O

U

S

O

M

U

C

H

hjerte.png

 

Du er min prinsesse, mit solskin, min gave fra Gud, mit liv, min sukkerknald, mit vand når jeg er tørstig, min søster(fuck min rigtige søstertongue.gif) DU BETYDER BARE ALT! AAAAALLLLT! jeg vil have et billede med dig, skal få den ud, sætte det i en ramme, og have den i mit værelse! JEG MENER DET! DU MERE END BARE ALT......

DU ER .... ALT ... OG MERE END DET....!!! EJ JEG KA IK FÅ MINE FØLELSER PÅ ORD! I.. JUST .. LOVE YOU.. TOOO MUCCHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hjerte.png

er jeg køn? KIG PÅ DIG SELV, DU SKINNER SOM SOLEN!!

 
Panel title
Antal besøg: 86

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70991396903992sekunder