Indi og Kvik's hvalpe - Forside
Tirsdag d. 3 April fik Indi 7 hvalpe, 4 tæver og 3 hanner.

Da Indi i Januar kom i løbetid besluttede vi, at hun skulle have hvalpe, hvis det kunne lade sig gøre. Det vil sige Eva besluttede sig, pigerne og Jens havde vidst det længe.

Indi fik for 2 1/2 år siden et kuld hvalpe med Otto, en blanding mellem Islandsk Fårehund og Norsk Buhund. Det blev nogle herlige hvalpe som nu er spredt rundt omkring i Danmark.
I mellemtiden har Indi forelsket sig i en flot fyr her i Rønde. Det er Kvik som trods sine 8 1/2 år i høj grad lever op til sit navn. Han er en glad, intelligent og frisk Dansk Svensk Gårdhund.

De to hunde er meget glade for hinanden. Når vi går tur med Indi, trækker hun som en vanvittig, når hun fornemmer at vi på vej i retning af Kvik's hjem. Og Kvik kvitterer med at komme med sit bedste legetøj til Indi, når hun står i døren. Hun får sågar lov til at stjæle hans kødben, det må være hundekærlighed.  

Så det er 7 hvalpe der er skabt i kærlighed, sådan lidt romantisk sagt. Og med de to forældre er der lagt op til en flok særdeles glade, aktive, sunde og lærenemme hunde.

Under de følgende faneblade ses billeder og beskrivelser af mor, far og hvalpe.

Hjemmesiden bliver opdateret løbende.
27/4 Nye videoer tilføjet
5/5 Nye billeder fra uge 4 tilføjet
5/5 Så er hvalpene sat til salg. Se annoncen i Guloggratis: http://www.guloggratis.dk/dyr/hunde/hunde/blanding/annonce/15294052-dansk-svensk-gaardhund-labrador
8/5 Ny video tilføjet
17/5 Ny video tilføjet
21/5 Nye billeder fra uge 7 tilføjet
23/5 Billede af Trille tilføjet 'Hvalpene en for en'
26/5 Nye billeder i uge 8 og ny video tilføjet
14/10 Biller af de 1/2 gamle teenagere tilføjet
 
Panel title

© 2018 indishvalpe

Antal besøg: 3108

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44439101219177sekunder