Indi og Kvik's hvalpe - Indi (mor)

HVALPENES MOR: INDI                                  

Indi er en blanding mellem en dansk/svensk gårdhund og en labrador. 

Hun er født på Fyn marts 2007.  

Indi er alletiders familiehund. Hun er meget social og glad for sin famillie. Når der skal leges er der fuld fart over feltet, men ellers er hun en stille og rolig hund.

Indi vejer 21 kg og er 47 cm høj over ryggen.

4f7ea6d97c4d406042012.jpg

Indi som hvalp maj 2007


INDI’S MOR, dansk svensk gårdhund

Beskrivelse af den Dansk-Svenske gårdhund kan ses under hvalpenes far Kvik.


INDI’S FAR, sort labrador

Labrador retriever, eller bare labrador er en af de mest populære hunderacer i Danmark. Denne hunde race er for alle, fordi den er så nem at holde, og elsker børn

Oprindelse: Labrador retriever blev introduceret i starten af 1950'erne og er siden blevet en meget elsket familie og jagthund. Oprindeligt stammer den fra England hvor den blev brugt til jagt på de engelse gods.
I England har labrador retrievers væres brugt til jagt siden 1800-tallet, og er det i stor stil idag. For mere end 100 år siden blev labrador retriever anerkendt som en race i det engelske hunde/ kennel forbund, på baggrund af de kvaliteter, som hunden viste under jagt.

Siden da er labrador retriever blevet udbredt til hele verden og alle der holder af hunde, kender labrador retrievers.

Temperament: Labrador retriever er kendt for sit gode og rolige temperament. Det er en kærlig hunderace der elsker sin familie, og vil gøre alt for at være en del af flokken. Men kan sagtens have en labrador retriever sammen med børn og mindre dyr.

Størrelse: labrador retriever vejer i nærheden af 40 kilo som fuldt udvokset, dog er tæven lidt mindre ca. 35 kilo.

Pleje: Labrador retriever er en race der elsker at være ude i naturen, og den kræver som andre hunde, gode gåturer for at trives optimalt.
Pelspleje er normal, labrador retriever fælder to gange om året.

Egenskaber: Alle kan holde labrador retriever, gerne flere sammen da hunden elsker selskab. Racen er god til børn og mindre husdyr.

Beskrivelse; Labrador retriever eller bare Labrador er en meget glad hund, som har stor appetit, både på livet og spiser alt hvad der bliver serveret. Derfor skal man være opmærksom på ikke at give en Labrador for meget mad, da den hurtigt bliver overvægtig.
 

Racen kommer i flere farver; lys, brun og sort.
I Danmark er labrador retriever, den mest foretrukne jagthund, og nummer to på Dansk kennelklubs liste over mest populære familiehunde. Grunden til at en Labrador er så god til jagt, skyldes at racen elsker at gøre sin herrer tilfreds, og vil uden tvivl mase sig igennem, selv det tykkeste krat.

4f81ece80c97208042012.jpg

4f7eb9412291706042012.jpg


 
Panel title

© 2018 indishvalpe

Antal besøg: 3092

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31142997741699sekunder