Løw Indretning - Forside
Velkommen til Løw Indretning.

Står du/I og skal til at:

- Købe et hus, der trænger til lidt kærlighed,
- Sælge et hus, der blot skal gøres salgsklart,
- Renovere et rum i lejligheden/huset,
- Indrette et rum/hus,

men mangler lidt inspiration, til at se de mange muligheder?

Vi har en begejstring for indretning og den opgave det er, at gøre en bolig til et hjem, hvorfor vi tilbyder vores hjælp og vejledning, til at skabe de rammer, som I drømmer om.

Erfaringen og interessen kommer af to komplette renoveringer af hhv. en lille bylejlighed og et forstadshus samt en forkærlighed for bolig og indretning. Det, at kunne se igennem 2 "umulige" forvandlinger og ende op med et perfekt resultat, er en hård, men fantastisk process, for i sidste ende, at få det, ligesom man gerne vil have det. Se før og efter billederne her på siden.

Vi er ligeledes ret økonomisk orienteret, så det at få meget for lidt, ligger os også meget på sinde. Små ting kan hurtigt skabe et rum og vi gør i alt fra de større indretningsprojekter til de små. Ligeledes kan vi godt lide at blande nyt med gammelt, da kombinationen giver rummet/boligen kant og karakter.

Men giv os et kald, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen kan drøfte de mange muligheder dit/jeres hjem har!

Bemærk: Vi tilbyder kun gratis konsultation i Århus og omegn!


Mvh.

Løw Indretning  
Capellavej, 8270 Højbjerg, Århus. 

Tlf.: 61679954
Mail: falsner@me.com
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 24

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41062593460083sekunder