IngeLiseJohnsen - Forside

Aase Inge-Lise Johnsen

Valbylanggade 178B 1th

2500 Valby

Jyden hun er stærk og sej!

 Som nyudklækket AP Graduate In Commerce Management, har jeg grundet den store interesse for tal (økonomi) valgt at søge videre på et forløb som giver mig en HA Almen I Erhvervsøkonomi. Hvorpå jeg samtidig for at supplere den teoretiske viden med noget I praktis søger en stilling som studenter medhjælper hos jer. Da jeg finder jeres Koncern værende spænende med rig mulighed for udfordringer på flere niveauer.

 Siden jeg I Sommers blev færdig som Ap Graduate In Commerce Management har jeg brugt tiden på at ruste mig I Matematikkens Verden, hvor jeg nu sidder på A niveau hvilket jeg er færdig med til Juni. Ved siden af mine timer ved Matematikken har jeg et job på et Plejehjem hvor jeg har været ansat I Godt 3 år også ved siden af andre jobs, så er en pige der er vant til at have flere bolde I luften. 

 Min interesse for tal (økonomi) samt ønsket om at bygge videre på min uddannelse gør, at jeg gerne vil lærer af de førende indenfor det område, og derved skabe mig et fundament som kan ruste mig til en videre karriere I livet, nemlig jer.

 Kundekontakt har været omdrejningspunktet for de fleste af de jobs, jeg har haft gennem tiden. Hvilket har gjort mig stærk rent kommunikationsmæssigt. Det mest givende job af dem jeg har på listen gennem årene er nok min tid I Nox Network. For mange lyder det ganske brovet at værer ansat I restuationsbranchen, men her fik jeg muligheden for at give mig I kast med mange nye udfordinger og I løbet af en aften  såvel som dagligdagen havde jeg kontakt med folk på flere niveauer rent kommunikationsmæssigt og havde mange bolde I luften. Så det gjorde at jeg idag er meget omstillingsparat og kan have flere bolde I luftet Uden problemer med at fuldføre mine opgaver.

 Jeg holder meget af at arbejde I teams, hvor der er mulighed for sparring, men kan også uden problemer arbejde på egen hånd.

 Håber at denne ansøgning giver grundlag til et personligt møde.

 Med venlig hilsen

 Aase Inge-Lise Johnsen

 
Panel title
Antal besøg: 44

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33893799781799sekunder