Isabella Malmkær Thomasen. - Forside
Så, ja. Hej! du er kommet til min side, min blog, min sladre tante. Kald det hvad du vil. Nå, men i så fald, det her er nyt for mig. Så tag en slapper og giv damen her en chance! 

Dette var en helt spontan handling. Jeg sidder på mit værelse i min skønne seng (der har silke betræk) <-- YesYes, lidt fin har man vel lov til at være. Og jeg skrev til Lau, søde Lau og ud af det blå fik jeg lyst til at lave en blog. 
Ikke fordi, at jeg synes jeg er mere spændende end andre, dog har jeg en evne til at ævle løs. Det er ikke altid fornuftigt eller relevant, men for mig har det en dybere mening. Det ville du sikkert aldrig kunne forstå, der er ingen hoved eller hale på mig, og du finder ikke en start eller en slutning. - Jeg er her, jeg er højt råbende, unik og til hver en til en oplevelse for sig selv. 

Siden her er ikke bestemt smart, fansy eller andet gejl, den er her, og det er godt. Og hele pointen i det hele er jo også bare, at jeg ævler og du læser, hvis det lyster. 

Hvor er jeg egentlig ubehøvlet, jeg har slet ikke budt dig velkommen! Velkommen, ven. Jeg lover dig ikke, at du ville synes om at være her, eller overhovedet har lysten til at læse dette eller begive dig ud på eventyr. Men! så er det jo heldigt, at du helt selv kan bestemme hvad du har lyst til. 

Men dog håber jeg da, at du finder/fandt det underholdene at begive dig herind. Du er til en hver til velkommen. 

Hvor vidt jeg kommer til at bruge timer herinde må guderne vide. Det kan være det kommer til at være som min Arto profil - Dum, kedelig, barnlig og, ja. den bliver efterladt og ladet i stikken til døden. 

Hvad du kan forvente herinde er en overraskelse, eller ja. Det er det ikke engang, for selv jeg ved det ikke. Og er det egentlig ikke det, det hele handler om?
Dog ved jeg, at jeg nok slet ikke vil snakke om mode. Dette her, er ikke en typisk teenager blog, jeg er ikke typisk jeg er unik, speciel og vanebrydende, alt fra det normale du enten elsker eller hader det. Sådan er det, take it or leave it, er det ikke det man siger?

 Du kan forvente alt fra politik til den nye slikkepind i butikkerne.
Finder du mig, og min ævlen spændende, så er det altså bare fedt - Skal vi ikke bare blive enige om det, også sige hej herfra. Hav det godt! 

P.s. Alt det der med billeder, jeg ved ikke endnu hvor vidt jeg kan hæfte dem til mine indlæg, men ellers vil de være under kategorien "lightbox gallery" - Hav i mente, at jeg nok skal prøve at gøre det så overskueligt som muligt. - for min og måske også din skyld. 
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 26

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,5100109577179sekunder