Isakinne - CV


Jeg har danset siden jeg var lille. I folkeskolen var vi en flok piger som gik sammen og lavede en look-a-like gruppe som Spice Girls, og vandt Midtjyllands Mesterskabet i 1998 i Silkeborg, hvorefter vi optrådte til flere arrangementer i midtjylland.

 

Derefter begyndte jeg at få undervisning af Sus Mynster på Den Kreative Skole, Silkeborg, hvor jeg tog timer i MTV/showdance og modern jazz. Desuden begyndte jeg at optråde flere steder til forskellige arragementer, fester og lign.

 

Jeg har optrådt forskellige steder i Silkeborg, til fester og andre arrangementer, både solo og i forskellige dansegrupper...

 

Som 16årig blev jeg vikar for Sus Mynster på Den Kreative Skole, hvor jeg både havde børne -og voksenhold, men der gik ikke lang tid før jeg fik mit eget dansehold på Ry Ungdomsskole, for en flok piger i alderen 15-18 år.

 

Jeg har desuden undervist i hiphop i Jupiter fritids -og ungdomsklub i Silkeborg i en kortere periode.

 Andre projekter jeg har været med i:

 • Projekt Symphonic SoulShow: hvor jeg medvirkede som danser. Vi optrådte i Silkeborgs Musikhus, Musikhuset i Århus, på plænen i Tivoli København, og i Malmø på en stor international festival.
 • Projekt Danseballaden I: 2004 eller 2005, hvor jeg medvirkede som danser.
 • Projekt Danseballaden II: året efter, hvor jeg medvirkede som medunderviser/assistentinstruktør. 
 • Projekt UNIK: 2006, hvor jeg medvirkede som danser. Vi optrådte på Gellerupscenen og afsluttede med et show på Rådhuspladsen, Århus.
 • Underviser i hiphop for unge i alderen 11-14 i Klubben Holme Vestergaard, Århus, 2008-2009.
 • Eventdanser for People in Front, Teatersalen, Aarhus, 2009.
 • Jeg har i perioden september 2009 - marts 2010 undervist i modern jazz og hiphop, i DGI Huset, Århus, igennem Aarhus Danceteam.
 • Danser og artist i musikvideoen "Martin" af bandet FIO, optaget i European Film College, Ebeltoft, Januar 2010. Videoen kan ses under Video.
 • Fast danser på natklubben Spektrum, Århus, fra April 2010. Dette var både koreograferet dans og freestyle. 
 • Optræden - koreografi og freestyle, på natklubben Spektrum, Århus, for Dj Noird. 17/04-10, med co-dancer.  
 • Danser i satire-musikvideoen, "Oleg the Pussyking"
 • Hiphopshow + podieoptræden med Dancecrew8000Train, d. 14/5. Se en teaser-video fra eventet her: "MISH event at Train from Morten Bo Johansson on Vimeo." Til eventet dansede jeg for følgende kunstnere: Vanity Blue (DK), Mike Hawkins (DK), Flip (DK), Thomas Sagstad (S), Pablo Oliveros (DK).                                                                                                        NB! I videoen på "vimeo" ses også dansere i hotpants - disse to dansere er ansat uafhængigt af "Dancecrew8000" til det pågældende event, og vi havde som sådan ikke noget med dem at gøre. Jeg vil også lægge vægt på, at jeg som freelance-dancer ikke optræder i undertøj, hotpants eller udfordrende tøj i det hele taget. Jeg (og resten af Dansecrew8000) lægger vægt på høj standard af koreografi og teknik, samt udstråling og professionalisme - og ikke på at vise for meget hud, og dermed give et forkert indtryk. Jeg adskiller hermed også koreografi og satire.
 • Medvirken som statist i den nyeste video "No Loving man" af den satiriske gruppe "Oleg", som for nyligt er blevet opdaget af DR2 Satire. Videoen til "No Loving man" kan ses på DRs hjemmeside, på youtube og under Video her på sitet.
 • PodieoptrædenTrain, Aarhus, til eventet MISH part ll, 6/8-10, for følgende kunstnere: Vanity Blue (DK), Mike Hawkins (DK), Pablo Oliveros (DK) og Richard Murray (UK).
 • To gange optræden til dance/house-events på Zenza, Århus, med kunstnerne: HØRLIGEHER (Hornsleth/Kupé/V58), Dj Stuf (Escobar/Brews'n'bongo/Kupé) og Dj Kasper Gram (Rar Bar/Cross).
 • Silkeborg Handelsskolefest, i Jysk Musik -og teaterhus, d. 8/10 (info her): podieoptræden for Digital Magic (Gazstation, Kupé, Train, Emma), Dj. Denz (zoo prodution), Dj. Stuf (Escobar/Brews'n'bongo/Kupé), og sceneoptræden med Joey Moe (info her). 
 • Optræden til houseevent "Bimbo Re:union" på Zenza, Århus, med kunstnerne: Dj Kasper Gram (Rar bar/Cross) og TAI (Social club/Gazastation/Club Retro).               
 • Og samme aften: sceneoptræden sammen med Joey MoeGazstation, Århus, til eventet SMASH, november 2010.
 • Diverse små indslag på TV2 Østjylland omkring danseprojekter og shows, 1998-nu.

 

Jeg har også været i praktik på Dansestudiet, hvor jeg i sommeren 2010 blev optaget til grunduddannelsen, igennem deres optagelsesprøve. Jeg startede dog ikke på deres grunduddannelse i august 2010, da jeg har valgte at påbegynde et andet studie. Jeg danser og underviser ved siden af studiet, og sætter meget fokus på dans til eksklusive events og jobs.

 

Ellers laver jeg shows til forskellige events, underviser til polterabends eller andre fester, såsom konfirmationer (hovedsagligt i salsa/show), og laver workshops - og dette indenfor showsalsa, hiphop, release, modern jazz og mtv/showdance.

Jeg har undervist børn fra alderen 6-18 år, samt voksenhold.


Jeg har i 2010 oprettet og været en del af en fast dansegruppe, i Århus. Vi var ialt 6 piger med forskellig baggrund; dans, cheer, modeljobs og andet. Vores største show blev leveret til eventet MISH på Train, Aarhus - videoen ligger under fanebladet Video. Medlemmerne af gruppen er nu alle freelance.

Februar 2011 - jeg påbegynder intensiv dansertræning med gruppen Ground Elements.

8/4: Show på natklubben Gaz Station med Ground Elements, til eventet Rök, sponsoreret af Jumpin (info om jumpin her).

Shows & værtindeopgaver i Jylland og på Fyn, for The Revolt & Malibu, sammen med to med-dansere. Showet var i stilen ragga/dancehall med inspiration fra showsalsa og wacking - august 2011.

Danser for Emma Green og Joey Moe, Gaz Station, Århus - oktober 2011.

I December 2011: Opstart for min nye gruppe i hiphop, udelukkende bestående af piger fra det forhenværende landshold. Vi blevet koreograferet af Curt Dee-Daran. Vi stiller op til HipHop International i Holstebro d. 17/3-12. Klarer vi os godt her, er vi videre til VM i hiphop i Las Vegas, Nevada, sommeren 2012.


Jeg arbejder som freelance danser & underviser.

Forespørgsel omkring jobs, løn osv., send venligst en mail på isajacobsen@gmail.com eller under Contact & Booking.


Til frontpage.


 


 

 

 
Panel title

© 2018 isakinne

Antal besøg: 4410

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32188010215759sekunder