IT - Digital Design

DIGITAL DESIGN

 

Som student på Digital Design vil du komme til at udvikle kreative design ideer.

 Du vil både få teoretisk indsigt og praktiske færdigheder inden for IT og æstetik. 


Digital Designere er der brug for i nutidens IT branche. Førhen blev IT brugt til at løse opgaver hurtigere og mere effektivt, men idag benyttes IT også til socialt samvær, kommunikation, kunst og underholdning.det er derfor vigtigt at IT er designet godt og kombineret med æstetik.

Selve uddannelsen består af tre moduler, som er design, æstetik og produktion. Samlet sætter disse moduler dig i stand til at omsætte din viden til et konkret IT design, der kan bruges i virkeligheden. Du vil skulle stifte bekendtskab med IT-værktøjer som scriptingsprog og datastrukturer for at kunne designe de digitale produkter. Du vil også opnå kompetancer inden for brugerdrevet interaktionsdesign og du lærer at gennemføre brugerundersøgelser, at lede en designproces og at
  planlægge et produktionsforløb. Til slut vil du også skulle stifte bekendtskab med digitale værker og designs.

Projektarbejde er den overordnet arbejdsform på studiet og du lærer derfor allerede her både i teori og praksis, hvad det vil sige at samarbejde i teams og at få kreativitet og design i en højer enhed.

Rent praktisk vil uddannelsen bestå af forelæsninger, værkstedsundervisning, læsegruppemøder og individuelle forberedelser. Der vil også skulle laves projekter i samarbejde med virksomheder.

 
Panel title

© 2018 itdesign

Antal besøg: 1403

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32364702224731sekunder