It's a duck... - Personligt
Jeg er en kvinde á årgang '78, som startede It's a duck... sideløbende med mine studier til folkeskolelærer. Dengang var virksomheden baseret på mine erfaringer med regnskab og økonomistyring, og er siden udviklet i takt med mine uddannelser, således at den i dag primært baseres på det pædagogisk sociologiske felt.

Jeg brugte fire år på min kandidatoverbygning i stedet for de normerede to år, og uden tøven kan jeg sige, at jeg intet fortryder. Det skyldes nemlig, at jeg fik min dejlige søn Snorre i 2009.

Jeg er vokset op på grænsen mellem Vestegnen og Nordsjælland, hvilket i sig selv er en mærkværdig sammenblanding, og flyttede som ung teenager til Syd- og Sønderjylland med min familie. Jeg tilbragte 10. skoleår på efterskole på Fyn og flyttede kort tid efter studentereksamen fra Kolding til København. I dag bor jeg på Vesterbro. Det er fantastisk, om end det til tider er lidt råt. Men Wonderful Vesterbro er mit hjem. Mit sted. Jeg elsker Vesterbro, og jeg elsker København. At tage til koncerter med min søn eller en tur på Vestre Kirkegård og se på egern og læse navne skrevet i sten. Pakke cyklen med tæpper og madpakke, og komme hjem når vi ikke gider mere.

Jeg elsker at lære, at blive klogere, at få udvidet min horisont. Jeg elsker at uddanne mig, men nu er jeg nået dertil, hvor jeg gerne vil være. Men min helt egen kombination af uddannelses- og erhvervserfaring, som jeg vil bruge til at lægge verden ned med! Mine rejser i uddannelser og jobs har givet mit utrolig meget på det personlige plan. Og på trods af uddannelsernes forskellige karakter, supplerer de hinanden utrolig godt, og den ene kan bruges til at sætte perspektiv på den anden. Mine forskellige jobs har ikke mindst givet mig erfaring som menneske, idet de i langt de fleste tilfælde har handlet om at møde nye mennesker, virksomheder, strukturer og opgaver, og derved har jeg fået erfaringer med, hvordan jeg fungerer som mennesker i forskellige situationer og sociale kontekster.
 
Panel title

© 2018 itsaduck

Antal besøg: 29

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,61604785919189sekunder