jacobwilson123 - Forside

Verschillende soorten mengpaneel gebruikt om het geluid te mengen

Een mengpaneel is bedoeld om kunt u verschillende signalen aan te sluiten op het, deze signalen te wijzigen, en ze mengen samen in een of andere signalen, die kunnen worden verstuurd naar een PA of recorder. Een gebruikelijke methode waarin mengpaneels beschreven is door het aantal bussen. Een bus kan een signaal pad zijn en u kunt daarmee cluster verscheidenheid aan kanalen en beheer ze met een fader. neem je drie van je ingangen, combineer ze dan langs de route die drie signalen in een bus. neemt u de rest van uw input opvangen en naar een andere bus. dat is waarom zie je mengpaneel omschreven als 4 bus, 8 bus, enz.


500d0dfe9919623072012.jpgHier is een voorbeeld, misschien heb je waarschijnlijk wel de soundcheck, en je kocht de drums klinken lekker. op dit moment de band naar buiten komt voor de set, de plaats is verpakt, en u wenst aan te tonen van de drums. Maar, heb je acht drum microfoons, allemaal op heel andere kanalen. Is het goed te doen om te laten zien van alle acht faders door de precieze dezelfde hoeveelheid en houd je mooie mix? vermoedelijk niet, maar u zult route alle acht van deze kanalen in een bus. op dit moment nadat u plaats het bedrag voor die bus, je draait al van de drums!


De mengpaneels alle afzonderlijke kanalen links facet en dus het meestergedeelte de juiste. wel of niet het is een vier kanaals mengpaneel of een dertig twee-kanaals mengpaneel, de besturing voor elk kanaal een vergelijkbaar. je hebt de ingang, dan is een voorversterker, dan komen er extra stuurt, dan is uw EQ, dan is de balans, en ten slotte de hoeveelheid management. Het signaal reist deze lijn, en dan wordt verscheept naar de master sectie. Deze krijgen herhaald voor elk en elk kanaal. De master uitgang gaat dan naar je eindversterkers.


In het verleden, collecties van flatscreen TV's, en de enorme schaal projectoren worden gebruikt, zijn LED displays het krijgen van een spannend en een focus grijpen mogelijkheid. een verzameling van LED lichtkrant in de buitenlucht niet kan verslaan zijn in termen van hun cliƫnt aantrekkelijkheid. de deur uit LED displays worden niet alleen gezien door de mensen binnen de instelling maar ze gezamenlijk toe mensen naar buiten op een terras of veranda te maken en de sport te kijken. Werven kan worden gekregen van met enorme aantallen tafels en stoelen rond de show. Daarom kunnen binnen als buiten vierkante materiaal worden gebruikt om de winstpotentieel van de instelling maximaliseren. LED displays kan ook binnenshuis worden gebruikt om de afmetingen van uw spel scherm te maximaliseren of om een lichtkrant functie om uw locatie.


 
Panel title
Antal besøg: 47

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,66764616966248sekunder