Welcome - Om mig
Til at starte med, er mit navn Jeanette, men jeg bliver kaldt både Nette, Mus, Putte, Skat og andre underlige ting. 

Jeg skriver noveller og det er hovedsageligt det, denne side vil blive fyldt med. Desuden tegner og læser jeg meget. 

Jeg har en chinchilla der hedder Prins Albert I og jeg er meget, meget glad for ham. Han er simpelthen min lille baby. smiley.gif

Jeg har en kæreste der hedder Robert og som et 38 år gammel. Ja, jeg ved godt at han er gammel i forhold til mig, men jeg elsker ham og vil blive ved med at holde fast i ham så længe jeg kan. Han er virkelig mit et og alt. <'3

Jeg er 17 år gammel og er født i fiskens tegn, i hundens år. Jeg er født den 14. marts 1994 og er 1.63 cm høj og min vægt er altså en hemmelighed. Den er kun for min nærmeste omgangskreds. 

Ja, jeg har mobil, msn, skype og face. Min msn og skype bruger jeg næsten aldrig og min face tjekker jeg cirka hver dag. Ikke fordi jeg bruger den meget, men tjekker den bare hver dag. 

Jeg skriver dagbog hver dag og har snart fyldt min anden bog op med oplevelser og tanker. 

Jeg bor i Nakskov på noget der hedder Ungdomskollegiet og som hører ind under Socialpsykiatrien Lolland. Jeg hader at bo her, for der bor en anden jeg bare IKKE kan lide. Han er mega irriterende. Jeg bor her sammen med min kæreste og tre andre mænd, det vil altså sige at jeg er den eneste pige her, hvilket stinker. 

Jeg har mange bekendte, men ikke mange sande venner. Jeg er mistænksom overfor fremmede mennesker og har svært ved at få tillid til dem, grundet en hel del i min fortid. Ikke noget jeg vil komme ind på her. 

Jeg har en mor og far og to småbrødre og en storesøster. Jeg er rigtig glad for dem. <'3


 
Panel title
Antal besøg: 246

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29678201675415sekunder