Jeannes World of Art - Kvinden bag Jeannes Art

 4dc160ac729ee04052011.jpg

Jeg er en ung kvinde på 25 år, som hele livet har tegnet og malet.

Jeg startede allerede, da jeg kunne holde en blyant i hånden, men dengang var det ikke ensbetydende med at min kunst kom på papir. Jeg tror at både borde, stole, vægge og div. nipsgenstande rundt omkring i huset, fik hilst på mine farvekridt.

Da jeg blev ældre forstod jeg dog, at tingene skulle ned på papir og lærred istedet for under borde og stole.

 

Jeg vil sige jeg hovedsageligt er selvlært. Jeg har lært rigtig mange ting ved bare at tegne, og studere andre værker. Som man siger, "Øvelse gør mester" 
Jeg har nu haft lidt undervisning... I folkeskolen havde jeg jo de obligatoriske timer med formning/billedkunst. Og vores lærer dengang, gik meget op i, at lære os farvernes betydning. Det var også hende der lærte mig, at man kan blande alle farver, bare man har de 3 grundfarver, rød, gul og blå. Og sort og hvid er ikke farver, men nuancer. 

Det sidder fast, for jeg nægtede simpelthen at tro på hende, da fortalte mig det, og vi haved en lang diskution om det. Man var vel stædig som barn, hehe.

 

Sidst i folkeskolen, dvs. i 8-9 klasse, fik vi et tilbud om aftenskole. Jeg valgte mig på et tegne hold som varede en 4 mdrs tid, 1 gang om ugen. Det var mest af alt en hyggeklub, hvor vi sad og krussedullede og fik lidt feedback på vores ting. Meeen, på trods af hyggeriet, så samlede man da lidt ny viden og gode ideer.  

 

På efterskolen fik jeg billedkunst som valgfag. Her tegnede og malede vi ikke så meget, men fik til gengæld lov til at udfolde vores kreative evner i alle de retninger vi ønskede. Det var skønt, det var frit... Det var FANTASTISK! 

I fritiden på efterskolen tegnede jeg til gengæld rigtig meget, og her lavede jeg mit første billede, tegnet efter et print fra en bog. Jeg fik virkelig meget ros fra de andre elever, og dette satte gang i lysten til at lave mere.

 

På HF fik jeg en fantastisk lære i tilvalgsfaget billedkunst. Nogen kendte ham måske, han hed Nils Gerhardt. Han opfordrede virkelig os elever til at lukke op for kunsten, og lave hvad vi ønskede. Han støttede og hjalp os, og gav os rigtig mange gode ideer. Han var en fantastisk lære!! Desværre gik han bort midt i skole forløbet, og vi var rigtig mange som selv den dag i dag savner ham!

 

I årene efter jeg gik på HF, var jeg igen alene med mit tegneri. Her udviklede mine evner sig en hel del. Og jeg begyndte så småt at tegne mennesker. Da folk så også kunne genkende dem jeg tegnede, tog krussedulleriet fat for alvor.

 

For et par år siden, flyttede jeg til Faxe midtby, og her var jeg så heldig at blive nabo til en kunstner. Igennem de sidste par år, har det udviklet sig til et godt venskab, og han har givet mig virkelig mange gode råd, tips og tricks.

Jeg kan med stolthed sige, at jeg har fundet en rigtig god ven og mentor.

 

Hovedsageligt er det portrætter I vil se her på siden. Jeg laver dem for hyggens skyld til mig selv, men også på bestilling. Kontakt mig hvis du er interesseret.

Der kan nu også falde et maleri af i ny og næ, og dem vil i kunne se i mappen "Malerier"

 

Jeg håber I nyder turen rundt på siden her. I er velkomne til at skrive ris og ros ved værkerne. Har I spørgsmål eller bare en lille hilsen til mig, skal I være velkomne til at skrive i gæstebogen.

 

Mange venlige hilsner

-Jeanne P.

 

 

For at give retmæssige ejermand credit for citatet øverst på siden, må jeg hellere gøre opmærksom på, at det er taget fra en Within Temptation sang.

 

 

 
Panel title

© 2018 jeannesart

Antal besøg: 11513

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,63104891777039sekunder