JEB - Robert pattinson/Edward Cullen

Om Robert

 

Navn: Robert Thomas Pattinson

Kælenavn: rob, RPatt, Patty, Spunk Ransom

Fødselsdag: 13. maj, 1986

Sjernetegn: Tyren

Hjemby: London, England

Højde: 185 cm

Hårfarve: Mørkblond

Øjenfarve: Blågrå

Instrumenter: Klaver og Guitar

Hoppyer/sportsgrene: fodbold, ski, snowboard, pool

Yndlingsskuspiller: Jack Nicholsen  

Roberts celebrity-forelskelse: Kristen Stewart (Bella i Twilight)

Den pigemode-trend han simpelthen ikke fatter: Bamsestøvler

Roberts drømmejob: At være professionel pianist/klaverspiller

Hans værste vane: At snakke for meget

 

Vidste du: At Robert blev kaldt Patty som barn på grund af sit efternavn... nu har hans hund fået navnet! Indtil han var 12 klædte hans søstre ham ud som pige og kaldte ham Claudia.

Søskende: Lizzy og Victoria

 

forældre: Clare og Richard

 

Om hans søskende: Lizzy er tre år ældre end ham. Victoria er 5 år ældre end ham. Lizzy er en veletableret sangerinde og sangskriver. Hun var kun 17 år gammel da hun blev opdaget. Victoria er ikke bag kamerarene som hendes søskende hun er i raklamebrancen.

 

Extra: Da Robert skulle til Rom var han ved at bryde ud i tårer, for han elsker London, hans hjemby. Robert har fået sit flotte udseende fra sin mor, som er i modelbrancen. Roberts far ardbejder som forretningsmand, og sælger biler, men han er også kreativ. I et år sad Robert bare på taget og spillede musik.

 

Skoletiden: Robert startede på en drengeskole Tower House school i Barnes. Han lavede skoleteater siden han var seks. I 4. klasse fik han præmien for mest roede bord. I skolen elskede både børn og lærer ham. Han var køn-smuk og lyshåret. Da han var 12 år skiftede han til en skole til Harrodian school, en privatskole for både piger og drenge.Han lavede aldrig lektier og hans karakterbog var helt ringe. Han kom altid til timerne for han elskede sine lærer. Han gjorde sig ikke umage, og blev bortvist fra skolen. Hans far lokkede ham til en teaterskole, Barnes theatre Group, og så lokkede alle de gode teaterpiger også.

  

Film han er med i: Twilight (Edward Cullen) Harry Potter (Cedric Digory) Remember me (?)

 

Twilight: Twilight-serien er på en vedensplads solgt i 42 millioner eksemplar et ufatteligt stort antal og givet den millioner af fans,og over 100 fansider på nettet. Serien følger Issabella`bella` Swan, en teenagerpige, der flytter tværs over landet fra det varme, solbesinnede Ariona til det fugtige, triste forks i Washington. På sin nye skole møder Bella Edward Cullen, og tiltrækkes af hans gådefulde, mystiske skønhed og charme. Hun opdager at han er vampyr og der bliver vendt op og ned på det hele. 

 

Interviews/Der der er sagt:`Hver kvinde har sin egen Edward` Robert om kyssescenerne`Jeg gik bare til den med ansigtet vendt fremad` Kristen om Robert` Jeg synes han er utrolig flot` Robert om Kristen` er vor generations bedste skuspillerinde` Robert `Musikken er min backup-plan hvis skuespillet slår fejl´ `Musikken er en stor del af mit liv´ Robert bliver altid chokeret over dem han er tiltrukket af. Interviewer: `hvad ville du sige til forældre, der der synes, du er et dårligt selskab for deres datter´ Robert: `det har de ret i...´ Robert `nogle gange tænker jeg: til helvede med skuespillerfaget, men så kommer  jeg i tanke om, at jeg kunne være ansat i en skobutik. Det er meget sejere at spille skuespil.´

 

Den håndskrift han har i Twilight: Vivaldi  

 
Panel title
Antal besøg: 8916

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,77953600883484sekunder
Seneste Nyheder
Billedside