JEB - Twilight sladder

Her kan du se navnene på dem, der skal spille med i Twilight-filmen:
• Tracey Heggins som skal spille Senna.
• Judi Shekoni som skal spille Zafrina.
• Omar Metwally som skal spille Amun.
• Andrea Gabriel som skal spille Kebi.
• Rami Malek som skal spille som Benjamin.
• Angela Sarafyan som skal spille Tia.
• Marlane Barnes som skal spille Maggie.
• Lisa Howard som skal spille Siobhan.
• Patrick Brennan som skal spille Liam.
• Noel Fisher som skal spille Vladimir.
• Guri Weinberg som skal spille Stefan.
• Lee Pace som som skal spille Garrett.
• Toni Trucks som skal spille Mary.
• Bill Tangradi som skal spille Randall.
• Erik Odom som skal spille Peter.
• Valorie Curry som skal spille Charlotte.
• Joe Anderson som skal spille Alistair

 

 

 

Lautner model for Armani 2009

Taylor Lautner, der spiller rollen som Jacob Black i Twilight sagaen, skal være Giorgio Armanis næste model. Her følger han i fodsporene på David Beckham, der også har lagt krop til Armani Exchange kollektionen. Det siges dog, at Giorgio Armani venter med at bekræfte dette til Lautner er fyldt 18 år til februar.

Nu har Lautner alligevel noget at takke sin nye krop for. Han har arbejdet hårdt på at få en yderst veltrænet krop for at kunne fortsætte i sin rolle i Twilight sagaen, men har ellers sagt at han gerne vil af med den bagefter, da han ikke føler sig tilpas med sin nye krop. Det kunne dog tyde på, at han nu har fundet en grund til at forblive veltrænet.

 

Fem Twilight film? - 2009

Det menes, at den sidste Twilight bog måske skal deles i to film før den kan komme i biografen. Summit Entertainment siges at være ret interesserede i at dele Breaking Dawn i to film, ligesom den sidste Harry Potter bog også bliver delt i to film. En anden ting er, at kontrakterne med Stephenie Meyer, Robert Pattinson, Taylor Lautner og Kristen Stewart skal genforhandles, for at filmene kan blive filmet lige efter hinanden.

Det var akkurat det samme der skete med de skuespillere med de største roller i Harry Potter And The Deathly Hallows, da Warner Bros. cheferne besluttede sig for at udgive den første af filmene i november 2010 og del 2 allerede i juli måned 2011.

Så tiden vil altså vise, om der i alt vil komme fem film i Twilight sagaen, eller om der kun vil være fire. Fem film vil under alle omstændigheder kunne give anledning til, at instruktøren kan få mere fra bogen med i filmen end hvad der ellers normalt er mulighed for.

 

Stor kritik af Twilight sagaen - 2009

Instruktøren Jason Reitman har ikke noget tilovers for Twilight sagaen, da han mener, at den ikke gør noget for de skuespillere, der ikke har så store roller. Her snakker han specielt om Anna Kendrick, der spiller rollen som Bellas skoleveninde Jessica Stanley. Han mener, at hun ikke får nok mulighed for at vise, at hun er en god skuespiller.

”Jeg havde virkelig ondt af hende, at hun skulle tilbage til settet på Eclipse. Hun sidder her på mit set og laver en fremragende dialog med George Clooney, og hun spiller skuespil og laver rigtig lort, og i stedet skal hun så tilbage til Vancouver og være ”Åh min gud Bella!”,” siger Reitman.

 
Pattinson er bare mere sexet - 2009

Twilight og New Moon stjernen Ashley Greene, der spiller rollen som Alice Cullen, synes Robert Pattinson er mere sexet end Taylor Lautner. Hun siger, at hun ser mere på Taylor som en bror end som en potentiel kæreste.

”Det er sjovt, når man først har lært dem at kende, så ser man slet ikke på dem på den måde. Og Taylor er kun 17 år! Det er jo nærmest en joke. 17-årige har da ikke sådan en krop! Jeg ser ham mere som min lillebror end som en mulig kæreste. Med Robert der kan jeg bestemt se det omvendt. Han er meget talentfuld, og jeg synes at talent gør en fyr meget sexet. Vi flirter alle med hinanden på en måde. Vi deler et intenst bånd mellem os. Men Jackson Rathbone og jeg kom godt ud af det med hinanden lige fra starten af. Han lærte mig at danse denne her fjollede dans den første dag jeg mødte ham! Han er så sød,” siger Ashley.
 
Pattinson er bare mere sexet - 2009-12-03 09:46:46 af Nadia - Mail nyheden til en ven

Twilight og New Moon stjernen Ashley Greene, der spiller rollen som Alice Cullen, synes Robert Pattinson er mere sexet end Taylor Lautner. Hun siger, at hun ser mere på Taylor som en bror end som en potentiel kæreste.

”Det er sjovt, når man først har lært dem at kende, så ser man slet ikke på dem på den måde. Og Taylor er kun 17 år! Det er jo nærmest en joke. 17-årige har da ikke sådan en krop! Jeg ser ham mere som min lillebror end som en mulig kæreste. Med Robert der kan jeg bestemt se det omvendt. Han er meget talentfuld, og jeg synes at talent gør en fyr meget sexet. Vi flirter alle med hinanden på en måde. Vi deler et intenst bånd mellem os. Men Jackson Rathbone og jeg kom godt ud af det med hinanden lige fra starten af. Han lærte mig at danse denne her fjollede dans den første dag jeg mødte ham! Han er så sød,” siger Ashley.

Twilight som serie - 2009

Det ser ud til, at Twilight sagaen kommer ud som serie. Det plejer jo så at betyde, at man kommer til at sige farvel til de kendte skuespillere fra filmene. Dette er dog ikke helt tilfældet denne gang. Robert Pattinson, der spiller rollen som vampyren Edward Cullen, er nemlig lige nu i gang med forhandlinger med Summit Entertainment omkring serien.

Hvis han siger ja tak, til at være med i serien, så siges det, at han kommer til at tjene 1 million pund for hver episode han er med i. Dette vil sige, at han kommer til at tjene 938.000 pund om året, hvis han skulle gå hen og sige ja. Producerne bag serien håber på at kunne lancere den til næste år, da der stadig vil være stor fokus og opmærksomhed omkring alt der har med Twilight sagaen at gøre på dette tidspunkt.

 

Eclipse forbud for børn! - 2009

Robert Pattinson, der spiller rollen som vampyren Edward Cullen i Twilight sagaen, siger at den tredje film Eclipse muligvis kan gå hen og blive forbudt for børn. Grunden til dette er, at Eclipse er en helt anden film end både Twilight og New Moon.

”Det er massivt en helt anden film en New Moon. Der er så mange flere hoveddele, og kæmpe kamp sekvenser, jeg har aldrig gjort noget lignende i nogen af de andre film. Jeg tror virkelig den skubber til grænsen for hvem der må se den. Det kunne være så sjovt hvis den blev forbudt for alle under 18 år,” siger Robert. Det ville have været uretfærdigt, men heldigvis gjorde de det ikke:D

 

 

 Hvor er de heldige!

9.000 glade Twilight-fans var i gang med at skrige taget af Hovet-arenaen i Stockholm, da Taylor Lautner og Kristen Stewart gjorde byen den ære med et besøg, der absolut ikke skuffede nogen.


 

På under to timer kunne Twilight-fansene nyde klip af den kommende film, se fremtrædende kunstnere som Eric Saade, Le Kid, Armand Mirpour og Not Without Grace og de to skuespillere i levende live. Var du blandt de 9.000, som kunne nyde hele herligheden, eller kunne du ikke få fat i nogle af billetterne?


 

Lige meget hvad, så kan du opleve denne helt fantastiske dag og vælte dig i billeder, videoklip og interview fra selve dagen.

Blandt de 9.000 tilstedeværende drenge og piger var der to piger, der var lidt gladere end de andre. Deres øjne funklede lidt mere, deres hjerter slog lidt hurtigere og deres smil var lidt bredere. Josephine og Ida var nemlig vinderne af MTV’s store Twilight-konkurrence, hvor førstepræmien var et møde med selveste ”Bella og Jacob”, altså Kristen Stewart og Taylor Lautner fra filmene.

Vi havde et filmhold til stede, der kunne forevige Josephine og Idas oplevelse.

 

Hvad var din første reaktion, da MTV ringede?:
Først troede jeg, at nogen lavede sjov med mig, fordi mange af mine venner vidste, at jeg deltog i konkurrencen, så jeg tog det ikke så alvorligt. Jeg blev selvfølgelig chokeret, da Emma (fra MTV) sagde, ”Ved du, hvem du skal møde? Taylor og Kristen”. Da det gik op for mig, at jeg virkelig havde vundet, begyndte jeg at græde og ringede til mine forældre og alle mine venner for at fortælle om den gode nyhed. (Alle var misundelige) haha.

Hvordan var det at møde Kristen og Taylor?
Det var fantastisk. Det føltes helt uvirkeligt. Både Ida og jeg var helt vildt nervøse hele aftenen, og lige inden vi mødte dem, var vi ved at dø! Men da vi kom ind i værelset gik alt rigtig godt. Vi snakkede løs - vi begyndte slet ikke at skrige eller græde, da vi så dem. Jeg var mere i chok over, at det virkelig var dem, der stod foran os, men da vi gik derfra, brød vi begge sammen og græd af glæde. Haha. Da vi stod sammen med dem, kunne jeg slet ikke forstå, at vi snakkede og krammede vores idoler. Det var virkelig en drøm, der gik i opfyldelse.

Kommer I til premieren af Eclipse-filmen?
Nej, Josephine og jeg ser ”Twilight Movie Night”, som SF står for dagen før premieren, hvor de viser alle tre film.

Team Jacob eller Team Edward?
Team Jacob!

Bedste minde fra begivenheden?
At møde Taylor Lautner og Kristen Stewart, selvfølgelig.


Breaking Dawn

Øh nej nej nej....:C

Vi har dårlige nyheder til alle Twilight-fans under 15 år. Vi ved alle at Breaking Dawn kommer i biffen d. 17 November, men de onde danskere har valgt at der er for voldsomme scener så børn under 15 må ikke se den. Argh... vi er bare så sure på dem.

 

Breaking Dawn

Uhh... Yes yes yes yes....:D

Nu har vi gode nyheder... Jubiiii... Aldersgrænsen til den nyeste Twilight film Breaking Dawn er blevet lavet om igen. jaaaaaa. Nu er aldersgrænsen 11 år så vi kan igen se Twilight som vi plejer... Jaaa


 

   
  


  


  


 
 


  

  
 
Panel title
Antal besøg: 9228

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,9154698848724sekunder
Seneste Nyheder
Billedside