Jellyrats - Planlagte kuld

Kuld A 

 

Mor:                                                           Far:

4b9024c2c99fb04032010.jpg                4b83e50c1efa823022010.jpg

Dolly Parton                                    &           Alenya´s Kejserkrone

 

Om Dolly:

Blue hooded dumbo rex
Alder: 6 mdr
Vægt: 335g
Dolly er altid først ved lågen når nogen går forbi buret.
En rigtig slaskebamse men også med krudt i måsen.
Elsker at drille drengene gennem tremmerne selvom man helst ikke måsmiley.gif

Om kejserkrone:
Mette skriver: Kejser er en dejlig stor slasket dreng, som er alfa i min gruppe. Han er først ved lågen. og elsker at blive nusser og groomer da også tilbage.
Alder: 1 år og 3 mdr

Forventninger til kuldet:

Farve: Black - mulighed for Blue. Evt overraskelser...

Pels: Rex, velveteen, teddy & glat

Ører: Dumbo

Aftegninger: Hooded

Navnetema: Kommer

 

Dolly Bliver afleveret til parringen i jylland d. 6 marts....

 

Stamtavle kan ses her:

http://s148.photobucket.com/albums/s1/imaginarydiva87/?action=view&current=kuld.png

(Billedet er muligvis lille men klik på den og det kommer op i stor format)

 

Købsbetingelser

Punkt 1:

Rotten er solgt på en kælekontrakt. Det vil sige at der ikke må avles på rotten, da der arbejdes på nogle linier som på nuværende tidspunkt ikke er stabile nok til at der skal avles på alle ungerne. Det skal dog ikke tages som at der ikke kan snakkes om det på et senere tidspunkt, hvis det skulle vise sig at rotten bare er helt perfekt, når den når den egnede avls-alder. Dette skal drøftes med Alenya og Gittes Rattery, da det er deres linier der er arbejdet på. Hvis der bliver enighed om at rotten kan anvendes til et kuld, skal ungerne sælges på kontrakt, for at der stadig kan følges op på ungerne.

Punkt 2:

Køberen forpligter sig ved underskriften, at holde opdrætteren informeret om eventuel sygdom, død eller temperamentsændringer hos rotten. Dette er en væsentlig information for opdrætter i forbindelse med senere avl af søskende, samt det er af opdrætters oprigtige interesse, hvordan det går med rotten.

Ligeledes forpligter opdrætter sig til at oplyse køber om ændringer i temperament eller alvorlig sygdom hos søskende, forældre eller familie, hvis dette kan være af væsentlig interesse for køber.

Punkt 3:

Hvis opdrætter bliver gjort bekendt om mislighold af rotten, og opdrætter ved selvsyn har kunne bekræfte dette, vil køber være bandlyst fra opdrætter indtil forholdene ændres. Opdrætter vil ligeledes melde køber til dyreværnet, da det er i opdrætters interesse at rotterne har det godt. Opdrætter er villig til at samarbejde med køber, hvis dette er i købers interesse.

Mislighold er: Dyremishandling og vanrøgt af rotten. Undladt dyrlægebesøg til trods for at dette var nødvendigt eller dårlige bur forhold – såsom manglende burskift, beskidte vandflasker osv.

Punkt 4:

Hvis køber af den ene eller anden årsag må skille sig af med rotten, skal opdrætter kontaktes om mulig overtagelse, med mindre køber har fundet hjem til rotten selv – her skal den nye ejer underskrive en ny kontrakt, da kontrakten følger rotten, dette sker uden omkostninger for køber og den nye ejer.

Hvis rotten fra opdrætter skulle ændre adfærd, skal køber kontakte opdrætter for mulig overtagelse, inden aflivning bliver besluttet. Det er opdrætters interesse at give rotten en ekstra chance, med mindre rotten ændrer sig i den grad at andre rotter kommer til skade.

Punkt 5:

Rotter fra Alenya, samt eventuelle afkom af disse, må ikke afleveres i en dyrehandel, bruges til foderavl eller anvendes som foderdyr. De må ikke holdes alene, men skal bo i grupper af samme køn. Omplacering/salg af rotter fra Alenya må ikke ske til følgende:

****

Punkt 6:

Hvis ovenstående 5 punkter ikke overholdes, kan opdrætter foretage en retssag, med henblik på erstatning, hvis opdrætter følger sig berettiget til dette.


Kontrakten er opbygget efter betingelser som opdrætter finder passende. Kontrakten er ikke juridisk bindende, men man skriver under på at have læst, forstået og accepteret kriterierne og at denne kontrakt er en aftalekontrakt.

- Kontrakter, som indgås frivilligt af myndige personer, SKAL overholdes, med mindre det strider mod lov og ærbarhed (moralopfattelse).

- Der er ingen formkrav til en kontrakt, den skal dog respektere moral og selve loven.

- Indgående aftaler er bindende - altså er en kontrakt også bindende, da det går ind som en aftale. Både mundtlige og skriftlige aftaler er bindende, dog er de skriftlige lettere at bevise, og derfor er det også besluttet hos Alenya at anvende sig af skriftlige aftaler.
__________________________ __________________________

Dato og købers underskrift           Dato og avlers underskrift


    

    

      
  
 
 
     

  
     

 
 
 
 
 
 
     

 
 
     

 
 
 
 
     

 
 
  
 
 
     

 
 
     

 
 
 
 
 
 
     

 
 
     

 
 
 
 
     

 
 
     

     
   


 

 

 

 

 

 
Panel title

© 2018 jellyrats

Antal besøg: 2757

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59836506843567sekunder