Tak for en dejlig dag den 12.08.2017 - Historien bag
503688497def923082012.jpg

Jens Damgaard Kjærgaard Ebbensgaard og hans hustru Kirstine Marie formåede at sætte sig varige spor i eftertiden.

En karismatisk stovt vestjysk bonde og hans ligeså stovte kone, som han hentede fra den store gård Aabjerg i Vedersø, er årsagen til en forholdsvis beskeden flok efterkommere som stadig er i stand til at holde sammen. 
Men mangler vi tyngde i antal, så vejer vi desto mere i selvforståelse. Vi ved godt hvem vi er og hvor vi kommer fra og det er vi - til en hver tid - rede til at stå inde for.

De ældste nulevende familiemedlemmer består i dag af en pæn stor flok af Jens og Maries børnebørn:

Niels, Mie, Svend, Helge og Tage fra Vedersø,
Jens, Ole og Klavs fra Ulfborg,
Lars og Bent fra Holstebro,
Jens, Inger, Kristian, Mie og Maren fra Staby, samt
Marie og Hans fra Flynder,

...  og de er dermed også - sammen med nogle få oldebørn - de eneste fra familien, som stadig kan huske bedstefar, som døde i 1963. Endnu færre kan selvsagt huske bedstemor, som døde tilbage i 1949.

Men vi vil jo meget gerne at minderne om Jens og Marie bliver viderebragt og overleveret til de yngre generationer. Derfor mener vi også, at det er ekstra vigtigt, at "de ældste" reklamerer for det kommende træf over for deres børn og børnebørn således, at der hele tiden komme yngre friske kræfter i spidsen. Det er jo ikke videre sandsynligt, at alle "vi ældste" vil være i stand til at bære depechen videre om fem eller ti år, eller hvor langt ude i fremtiden et efterfølgende familietræf vil finde sted om overhovedet.

Derfor er vi tidligt ude med denne forinvitation, og det er der flere gode grunde til, ikke mindst muligheden for at man kan planlægge sommerferien således, at man kan være med lørdag den 12. august 2017.
Der er jo også familiemedlemmer, som befinder sig på andre kontinenter. Måske er man ude omkring i gang med at planlægge en tur til "det gamle land" i 2017. 
Nu har man en ekstra tilskyndelse!


 
Panel title

© 2018 jensogmarie

Antal besøg: 15067

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43773198127747sekunder