JESUSLIVET - ÅNDENS VERDEN

Sadhu Sundar Singh 1889

 

 

Han blev født i Indien. Den 6, oktober 1905, tog Sadhu Sundar Singh den safrangule kjortel på og begyndte at tjene Jesus Kristus, som en kristen sadhu. Han vandrede på kryds og tværs af hele Indien og forkyndte evangeliet overalt.

 

Jeg så engang ind i åndernes verden. Jeg så der et menneske som havde levet et ugudeligt liv på jorden. Da englene prøvede at hjælpe han, begyndte han straks at forbande og spotte dem. Han sagde: " Gud er fuldstændig uretfærdig. Han har skabt himmelen for sådanne krybende slaver som jer, og resten af menneskene kaster han i helvede. Og I kalder ham kærlighed!

 

 

Engelen svarede: "Gud er i sandhed kærlighed. Han skabte menneskene, for at de skulle have evigt fællesskab med ham. Men ved menneskenes egen oprørskhed og ved at misbruge den frie vilje som han gav dem, har de vendt sig bort fra ham og selv skabt sig et helvede. Gud har aldrig kastet nogen i helvede og vil heller aldrig gøre det. Det er mennesket selv som har åbnet sig for synden og dermed skabt sit helvede."

 

 

Så pludselig hørtes en høj røst, stemmen sagde: "Gud tillader at dette menneske bringes op til himmelen." Manden sprang med iver afsted, ledt av to engle. Men da de nåede himmelens port og så lyset, herligheden og de lykkelige ånder som var der, begyndte manden at vise tegn på uro. Fra sin plads ved indgangen så han nu ind i herlighedens rige. Men da lyset fra retfærdighedens sol åbenbarede hele hans syndige liv for ham, gøs han under følelsen af en stærk smerte. Han løb hurtigt bort fra himmelens port. Som en faldende sten fløj han gennem åndens verden og kastet sig selv ned i dybet.

 

 

Så hørtes Herrens stemme: "Se, mine kære børn, det er ikke forbudt at komme ind her. Ingen nægtede dette mennesket adgang eller viste ham bort fra dette sted." Der er ingen som behøver at tale fordømmelsens dom over nogen. Synderens eget liv dømmer ham skyldig. Vidner behøves ikke. Til en vis grad begynder straffen allerede her på jorden i synderens eget hjerte. Men det er først her at den føles i sin helhed. Sådan har Gud forordnet det her, syndere og retfærdige skiller sig selv ud fra hinanden.

 

 

Når sjælen forlader kroppen, bærer den på sig et stempel af alle sine synder. Og når sjælen står afklædt i himmelens lys, kan alle se dens synd. Det er kun Jesu blod som kan fjerne syndens mærker. Jesus sagde: " ingen kan se Guds rige, hvis han ikke bliver født på ny" (Joh 3,3)

 

 

Sadhu Sundar Singh forsvandt under en rejse i Tibet og er ikke blevet fundet. Han var ca. 40 år gammel.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358655

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,42236399650574sekunder