JESUSLIVET - ÅRETS SIDSTE DAG.

Årets sidste dag.


www.Bibelen.dk


Så er vi kommet til årets sidste dag, hvor der tænkes tilbage på året der gik, og på året der kommer. Mange tanker dukker op i vore sind i dag. Minderne dukker frem om Guds gerninger imod os. Hvor har vi ikke hver enkelt og, hjemmene modtaget meget uforskyldt god. På hver dag i det svundne år har vi haft den trygge følelse, at vi var i Faderhænder. Min Sjæl, lov Herren!Så kommer alle de mørke tanker.

På årets sidste dag bliver det så levende, alt det vi gjorde forkert, alt det vi forsømte. Vor sløvhed, vor synd i Ord og handling. Vi mindes også vore kære som gik forud før os i året der gik. Der er lige pludselig så meget, og det piner en, når man kommer til at tænke på det. Mon vi nogensinde, som på årets sidste dag, føler trang til at bede om tilgivelse? Godt, at vi har et løfte om, at han, som i går og i dag, og for evigt er den samme, også vil være med os i dag og lægge sine naglemærkede hænder hen over vor synds ulydighed og stryge den bort.Det gamle er forbi! Alt er blevet nyt. Et helt nyt år med uskrevne sider står parat til os. Min Sjæl, lov Herren!Vi vil gøre årets regnskab op.

Vi vil takke for al Guds Godhed mod os, og bede om tilgivelse for al forsyndelse. Og så i Jesu Navn løfte hovedet højt ydmygt og alene i tro til Gud, fordi vi ved, at alt det gamle er forbi, se noget nyt er nu blevet til. Vi vil glemme, hvad der er bagved, række efter det, der er foran. Vi fortsætter med at jage mod målet! Fordi også i det nye år. Er det ikke længere os der lever men Jesus Kristus lever i vort sted. Hans kors står foran os og verden og vore svigt ligger også bag os.Vi har det bedste vente. Evigt liv hos Herren for evigt i Himmelen. Ja, til Himmelen rækker din miskundhed Gud. Dine arme når helt her ned også i det for os nye, på mange måder ukendte år. Foran os ligger en vej, den smalle, lad os vandre på den i alle livets kommende forhold og holde os vågne til Herren Jesu snarlige genkomst.Lykkelige vi, at vi både, når solen skinner og mørket sænker sig, ved, at vor Far i det høje lever! Nådens og Almagtens Gud!Min Sjæl, lov Herren! 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362973

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,74022698402405sekunder