JESUSLIVET - 1JOH 1 JESUS ER ALT

Jesus vor talsmand og forsoner

 

Jan Lund Nissen

 

 

Se hvor stor en kærlighed Gud har vist os, at vi må kalde os for Hans børn, og vi er det.

 

 

Er du kristen? Ja sige du. Så elsker du også Gud ikke?
Ja, jo, siger du. Prøv at høre her. Jesus siger et sted i Joh.ev.
Om nogen elsker Mig Jesus, vil det menneske holde fast i Mine bud?

 

 

Gør du det? Ja, jeg gør da et forsøg, siger du.

 

 

Hør nu lige her.

 

At være en kristen. Er et kærlighedsforhold. Hvor Gud
elsker os først, og har givet os kærligheden til Sandheden Jesus.
Jesus Guds Søn som er Vejen Sandheden og Livet. Ingen kan i sig selv overholde alle budene som Jesus giver os. Men, fordi. Guds kærlighed er udgydt i vore hjerter/sind ved HelligÅnden kan vi overholde alle bud. Netop fordi, Jesus ved sin Ånd selv sørger for vi gør det, kan vi. Ingen kristen skal overholde budene fordi. Jesus har udlevet samtlige bud er vi frifundet for både  lovens krav, syndens og dødens lov. Ja, alt er betalt af Jesus vor Frelser. Læs evt. Rom.8 Det er Hvad vi kristne er.

 

 

 

 

Skal vi så ikke bare leve som vi altid har gjort og så regne med vi er frelste, underfortsået med, at Guds nåde dækker os og vi er retfærdiggjorte ufortjent og der med har vi vore navne indskrevet i livets bog og går ikke fortabt. NEJ! Som de helt nye skabninger vi er i Jesus, ved troen. Skal vi vandre/leve et helt nyt liv. Et liv i HelligÅnden,sammen med Jesus, i Hans Ånd. Ikke fordi.

 

 

Vi skal af tvang eller fordi, vi ellers vil rammes af evig dom og
pine. Nej og atter nej.. Vi lever i Åndens liv fordi. Gud vor Far
har indsat os i dette liv. Han overførste os til Sin elskede Søns
liv og rige, da vi blev fødte på ny skete det. Vi er sat placeret
med  Kristus i det Himmelske. Det er ikke en drøm eller noget vi
håber bliver sådan engang i evigheden. Nej. Det gælder nu medens vi er på jorden. Det er noget vi er. Det er altså sket, vi skal ikke arbejde os hen imod det, eller op til det.

 

Vi er Guds børn fordi Gud fødte os til at være det, ikke fordi vi selv fødte os selv.

 

Tror du på dette er du en genfødt kristen og har fået lod og del i Kristus livet.

 

 

 

Se lige hvad Johannes skriver til os i 1.Joh.2. Vers 1-6

 

 

 

Jesus, vor talsmand og forsoner

 

Mine børn, dette skriver jeg til jer, for at I ikke
skal synde. Men hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige; han er et sonoffer for vore synder, og ikke blot for vore, men for hele verdens synder.
Og deraf kan vi vide, at vi kender ham: hvis vi holder hans bud. Den, der siger: »Jeg kender ham,« men ikke holder hans bud, er en løgner, og sandheden er ikke i ham; men den, der holder fast ved hans ord, i ham er Guds kærlighed i sandhed fuldendt. Deraf ved vi, at vi er i ham. Den, der siger, at han bliver i ham, skylder
også selv at leve sådan, som han levede.Vers 7-11.

Det nye bud om broderkærlighed

Mine kære, det er ikke et nyt bud, jeg skriver til jer,
men et gammelt, som I har haft fra begyndelsen; dette gamle bud er ordet, som I har hørt. Og dog er det et nyt bud, jeg skriver til jer, det som er sandt i ham og i jer: mørket viger, og det sande lys skinner allerede. Den, der siger, at han er i lyset, men hader sin broder, er stadig i mørket. Den, der elsker sin broder, bliver i lyset, og i ham er der intet, som bringer til fald. Men den, der hader sin broder, er i mørket og vandrer i mørket, og han ved ikke, hvor han går, fordi mørket har blindet hans øjne.


Vers 12-17.

Guds kærlighed og verdens begær

Jeg skriver til jer, børn: Jeres synder er tilgivet jer
for hans navns skyld. Jeg skriver til jer, fædre: I kender ham, som har været fra begyndelsen. Jeg skriver til jer, I unge: I har
overvundet den Onde. Jeg har skrevet til jer, børn: I kender
Faderen. Jeg har skrevet til jer, fædre: I kender ham, som har været fra begyndelsen. Jeg har skrevet til jer, I unge: I er stærke, Guds ord bliver i jer, og I har overvundet den Onde.

 

 

Elsk ikke verden og heller ikke det, som er i verden. Hvis nogen elsker verden, er Faderens kærlighed ikke i ham; for alt
det, som er i verden, kødets lyst og øjnenes lyst og pral med
jordisk gods, er ikke af Faderen, men af verden. Og verden og dens begær går til grunde, men den, der gør Guds vilje, bliver til evig tid.

 

Vers 19-29

Antikrist

Kære børn, det er den sidste time, og som I har hørt, at Antikrist skal komme, er der nu fremtrådt mange antikrister;
deraf ved vi, at det er den sidste time. Fra os er de udgået, men de var ikke af vore; for hvis de havde været af vore, ville de være blevet hos os; men det er sket, for at det skulle blive klart, at ingen af dem er af vore. Men I er blevet salvet af den Hellige og har alle kundskab. Jeg skriver ikke til jer, at I ikke kender sandheden, men at I kender den og ved, at ingen løgn kommer af sandheden.

 

Hvem er en løgner, om ikke den, der benægter, at Jesus er Kristus? Antikrist er den, der fornægter Faderen og Sønnen.
Enhver, som fornægter Sønnen, har heller ikke Faderen. Den, der bekender Sønnen, har også Faderen. I skal lade det, I har hørt fra begyndelsen, blive i jer. Hvis det, I har hørt fra begyndelsen, bliver i jer, vil også I blive i Sønnen og i Faderen. Og det er det løfte, som han har givet os: det evige liv.

 

 

Dette har jeg skrevet til jer om dem, der vil føre jer vild. Men i jer bliver den salve, I har fået fra ham, og I har ikke brug for, at nogen skal lære jer noget; men da hans salve lærer jer alt – og det er sandt og uden løgn – skal I også blive i ham, sådan som den har lært jer.Og nu, kære børn, bliv i ham, for at vi kan have frimodighed, når han åbenbares, og ikke skal stå med skam over for ham ved hans genkomst.

 

 

Når I ved, at han er retfærdig, forstår I, at enhver, som gør
retfærdighede
n, er født af ham.
Du kan kun være i Jesus om du er  i hans tro og Ånds
liv.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359188

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35136890411377sekunder