JESUSLIVET - AFLÆG DET ALT SAMMEN.Aflæg det alt sammen.


Www.Bibelselskabet.dk1 Peter 2.1.


Aflæg al ondskab.

Om vi virkelig ønsker at leve som kristne, Kristus ens, har vi kun en vej at gå, det er omvendelse, ved troens handlinger. Ikke fordi. Vi nu skal til at leve op til frelsen eller leve under loven. Til frihed har Jesus Kristus kaldet enhver der er født på ny. Den frihed er frihed fra os selv, frihed fra alt det onde som er i os. Alt det som holder os fanget i mindreværd, nederlag, modløshed og som plager os med selvanklager, fordømmelse og dårlig samvittighed. Vi får her vejledningen så vi ved hvordan vi skal gøre det. 


1.Peter.2.1. Apostlen tilføjer. Al uærlighed, al hykleri, uvenskab og bagtalelse. Og Paulus taler til os i samme tone. Nu, skal I aflægge det alt sammen, hold op med alle disse ting. Vrede, hidsighed, ondskab, forhånelse( mobning, drillerier, som gør din næste ked af det) slem/dårlig snak af jeres mund. Kol. 3.8.


Hvad skal jeg gøre ved synden og kødets lidenskaber og begæringer/ønsker som jo altid er imod Guds Ånd? Min synd er jo altid i vejen både for Guds vilje og mig, spørger alle ærlige kristne. Kæmp imod den, siger nogen. Men, Bibelen siger. Aflæg den. Læg den bort, hold op med den. Aflæg al ondskab, aflæg det alt sammen. Hvad hjælper det at kæmpe mod en synd som ikke er aflagt?


At kæmpe imod fx druk, er jo uden gavn om man ikke har fået aflagt at drikke en gang for alle. Det nytter intet at kæmpe mod noget man ikke har lagt af, aflagt, har brudt med en gang for alle. At aflægge er, at bryde med enhver synd vi kender fuldstændig. At vende om er at vende ryggen til det som er ondt i Guds øjne. I Norge siger de, man snurrer rundt, du drejer dig rundt, bort fra det og hen til noget andet.


Så skal vi rigtig til at kæmpe?

Nej og atter nej. Ingen kan i egen kraft vinde over en eneste synd eller uvane i deres liv. Det har Jesus Kristus gjort på korset. En gang for alle bar Han alle vore synder op på korset på sit legeme. Det er fuldbragt alt sammen. Vi har kun en eneste ting at gøre. Det er i fast tillid til Gud, tro på at alle vore synder er underlagt Jesu Kristi blod på korset. Tro på at sejren er vundet over al synd.

I tro er. At vi tilegner os, alt det som Jesus Kristus har vundet og sejret over på korset. Vi har fået alt i og med Jesus Kristus. Fornægt ikke korsets kraft til din frelse ved ikke at tro på du fået del i Jesu Kristi sejr på korset over al synd og ondskab, Det er troens gode strid du skal stride og ikke din egen kamp mod dig selv og dine synder.


Det er fuldbragt. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351549

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32985210418701sekunder