JESUSLIVET - ALLE ELSKES AF GUD

Willy Edvardsen


SÅ HILSER JEG DERE ALLE VELKOMMEN TIL EN NY DAG MED FULL FORVISSNING OM AT I ALLE ER ELSKET AF GUD.


Denne dag vise hvem der benytter anledningen til at takke Livets ophavsmand og fuldender og vil tro på den Herre Jesus Kristus. Han som elsker dig så højt at Han gav sit liv for dig på Golgata for over 2000 år siden. Tak Ham og bekend troen på at Han er Guds enbårne Søn, som har magt til at tilgive alle dine synder. Da vil verdens største mirakel ske i dit hjerte. Du bliver født på ny! Livet starter på ny,sammen med vor Far i himmelen som elsker os med en grænseløs kærlighed.Joh3,16 For så meget har Gud elsket verden at han gav sin Søn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evig liv; Joh 1,12-13 Men alle dem som tog imod ham, dem gav han ret til at blive Guds børn, dem som tror på hans navn; 13 de er født ikke af blod, heller ikke af køds vilje, heller ikke af mands vilje, men af Gud.

Troen på Jesus bliver fuldkommengjort i det nye liv, ved at vi lægger vor synd og skam på Guds alter efter som Han, vor gode Far ved sin Ånd vil skære al elendighed bort fra os, og og undervise os om livet.


Vi kan blive mennesker som gør Guds vilje ved ydmyghed for Guds Ånd. Man kan altså ikke komme frem for Gud og tro at man bliver frelst og sikret for evigheden ved gode gerninger alene. Det sker ved tro på den Herre Jesus Kristus og bekendelse med sin mund. Derefter kræver Gud gode gerninger som det at afstå fra al retfærdighed og onde gerninger og at vi bekender vore synder og beder om tilgivelse for både Gud og mennesker.


Den prøvede tro er mere værd end det forgængelig guld.

Rom7,24 Jeg elendige menneske! hvem skal fri mig fra dette dødens legeme? Rom 8,6-11 For kødets attrå (begær/ønske) er død, men Åndens attrå er liv og fred, 7 fordi kødets attrå er fjendskab mod Gud - for det er ikke Guds lov lydig, kan heller ikke være det - 8 og de som er i kødet, kan ikke tækkes (leve til Guds behag) Gud. 9 Men I er ikke i kødet, men i Ånden, såfremt Guds Ånd bor i jer; men har nogen ikke Kristi Ånd, da hører han ikke ham til. 10 Men er Kristus i jer, da er vel legemet dødt på grund af synd, men ånden er liv på grund af retfærdighed. 11 Men om hans Ånd som oprejste Jesus fra de døde, bor i jer, da skal han som oprejste Kristus fra de døde, også levendegøre jeres dødelige legemer ved sin Ånd, som bor i jer.
Rom8,14 For så mange som drives af Guds Ånd, de er Guds børn.

Jak 2,14-24 Hvad nytter det, mine brødre, om en sider at han har tro, når han ikke har gerninger? Kan vel troen frelse ham? 15 Om en bror eller søster er nøgen og mangler mad til dagen, 16 og nogen af jer siger til dem: Gå bort i fred, varm jer og spis jer mæt! men I ikke giver dem det som legemet behøver, hvad nytter det? 17 Således også med troen: har den ikke gerninger, er den død i sig selv. 18 Men en kan sige: Du har tro, og jeg har gerninger. Vis mig din tro uden gerninger, og jeg vil vise dig min tro af mine gerninger! 19 Du tror at Gud er én; du gør vel i; djævlene tror det også og ryster. 20 Da skal vide, du dårlige menneske, at troen uden gerninger er unyttig? 21 Abraham, vår far, blev ikke han retfærdiggjort ved gerninger, da han ofret sin søn Isak på alteret? 22 Du ser at troen virket sammen med hans gerninger, og at troen blev fuldkommen ved gerningen, 23 og Skriften blev opfyldt, som siger: Abraham troede Gud, og det blev regnet ham til retfærdighed, og han blev kaldt Guds ven. 24 I ser at mennesket bliver retfærdiggjort ved gerninger, og ikke ved tro alene.


Derfor må vi først bøje os for Gud og tro på den Herre Jesus Kristus, for derefter at komme ind i den levende tro som behager Gud. Troen som fuldkommengøres ved ydmyghed for Sandhedens Ånd og Guds ord.

Jesus kommer snart og henter sine, så vent ikke med dette. Vi kender ikke dagen og timen for Hans komme, men vi forstår at det er ganske nær forestående.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 352432

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36871218681335sekunder