JESUSLIVET - ALLE GUDS GODE GAVER

Jan Lund Nissen 2011.

 

 

Alle gode og fuldkomne gaver kommer ned fra oven, fra lysenes Far, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge. Jak 1,17.

 

Så du det? Der står alle gode og fuldkommende gaver.... Gud giver ikke stene om du beder om Livets brød. Du får gode gaver far gud. Og de gaver er fuldkomne. De er ikke som de gaver vi kan få af mennesker eller selv købe.

 

Du kender sikkert til, du køber noget du i første omgang er glad for, men når du så har brugt det i stykke tid, tænker du. Det var jo ikke de penge værd. Sådan er Guds gaver ikke.

 

Gud giver fuldkommende gaver. Du kan ikke selv tage de gaver. Gud er giveren, du er modtageren. Men ofte møder Gud. Modtagelsen nægtet og gaverne bliver returneret ved at folk ikke vil modtage netop de gaver Gud har tiltænkt dem. Måske havde du tænkt dig en anden gave, ting, eller tjeneste end de Gud giver dig? Vær dog ikke utilfreds med Guds gaver. Vær Du Gud taknemlig, under og i alle dine forhold.

 

Takker du for gaverne?

Takker du Gud for Hans gaver? Ser du i det hele taget Guds gaver, eller har du set dig blind på verdens forgængelige gaver? Du kan sagtens, som kristen være i den situation at du ikke ser alle Guds gode og fuldkommende gaver til dig. Da er Jesus dit håb. Han gik omkring og gjorde vel. Han gav de blinde synet. Han gav de døve hørelsen tilbage. Sådan vil Gud gennem Jesus ved sin Hel lige Ånd give dig både dit syn og hørelse tilbage så du ser Guds gaver og høre Hans kom ti Mig og få alle Mine gode og fuldkommende gaver.
Alle gode og fuldkomne gaver kommer ned fra oven, fra lysenes Far, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge. Jak 1,17.Gaverne komme ned fra oven.

Dvs. De bliver lagt ned i dit sind/hjerte så du ved, er overbevist ved tro, at de gaver er fra Gud og de andre gaver du evt, kunne ønske dig ikke er fra Gud, men noget du ikke har godt af.

Så du i tro, at Gud Lysenes Far?

Han gør dit sind lyst så du ikke skal forsøge at købe dig Livets Lys, glæde of fred andre steder i andre ting. Guds gave er først og fremmest fred, glæde i HelligÅnden. Alle gode og fuldkomne gaver kommer ned fra oven, fra lysenes Far, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge. Jak 1,17.

Gud forandrer sig ikke.

Han er ikke op og ned som vi kan være i vore følelser. Han taler og så giver Han det Han siger. Måske synes du Gud har forandret sig? Det er ikke Gud der har forandret sig. Han er evig Far, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge. Det er dig der har forandret dit hjertes indstilling til Gud om du synes Gud er blevet anderledes med årene. Da må du bede Gud om at forny dit sind så igen kan glæde dig over Guds gaver og igen modtage Guds fuldkommende gaver til dig.
Du skal vide.

Når Gud siger nej, kan du ikke omstøde Guds nej. Når Gud siger ja, kan du ikke omstøde Hans ja. Du kan ikke forandre Guds tiltænkte gaver til dig. Du kan ikke ved at plage Gud om andre gaver i dine bønner få andre end dem Gud har udvalgt til dig


Alle gode og fuldkomne gaver kommer ned fra oven, fra lysenes Far, hos hvem der ikke findes forandring eller skiftende skygge. Jak 1,17.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358763

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49936604499817sekunder