JESUSLIVET - ALLE SKAL BØJE SIG FOR JESUS KRISTUS

ALLE OGSÅ DIG SKAL BØJE KNÆ FOR JESUS.

 

Jan Lund Nissen.

 

Fil 2,6-11. Han, som havde Guds skikkelse, regnede det ikke for et rov at være lige med Gud, men gav afkald på det, tog en tjeners skikkelse på og blev mennesker lige; og da Jesus var trådt frem som et menneske, ydmygede han sig og blev lydig indtil døden, ja, døden på et kors. Derfor har Gud højt ophøjet ham og givet ham navnet over alle navne, for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære.

 

Også du skal en dag bøje dine knæ for Jesus, jeg skal det du skal det, ja, hele verden skal bøje sig for Herren Jesus. Vær klar over, selv om Jesus kom som et menneske var og er Han Kongen over alt og alle. Jesus er også Konge over dig som evt. ikke har bøjet dine knæ for Ham. Jesus er alt, over alt og alle. Så og hørte du det? Der står, i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære. Dvs. også de der er under jorden, de døde, kommer til at bøje sine knæ for Herren Jesus.

 

Var det så ikke bedre at vi nu, mens vi er her, begyndte på det? Begyndte at bøje os ind under Guds Ord og være Guds Ords gøre og ikke kun ordets høre. Vær klar over. Gud mener det Han siger, og det kan ingen lave om på. Du kommer til at bøje dig ned for Jesus.

 

Han, som havde Guds skikkelse, regnede det ikke for et rov at være lige med Gud, men gav afkald på det, tog en tjeners skikkelse på og blev mennesker lige; og da Jesus var trådt frem som et menneske, ydmygede han sig og blev lydig indtil døden, ja, døden på et kors. Derfor har Gud højt ophøjet ham og givet ham navnet over alle navne, for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære. Fil 2,6-11. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358584

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,79032588005066sekunder