JESUSLIVET - ALLE SOM DRIVES AF GUDS ÅND ER GUDS BØRN.
Alle som drives af Gud er Hans børn.


www-Bibelen.dk


Du er nøjagtig som Guds ord Bibelen siger du er, derfor er det vigtig du læser og hører Guds ord.Alle som drives af Guds Ånd er Guds børn. I modtog jo ikke en Ånd, der giver trællekår, så I igen skulle leve i frygt, men i modtog en Ånd, som giver barnekår, og i den råber vi ’Abba, Far!’” Rom. 8.14-15. Hebræerbrevet fortæller os, hvad tro er: ”men tro er fuld vished (en fast overbevisning), om det som håbes. Overbevisning om ting, som ikke ses”.


Ingen mennesker kan overbevise dig om hverken Gud eller Jesus, men vi kan fortælle dig om Dem, men uden din egen tro er det helt umuligt at tro på noget som helst. Når du bliver et guds barn, bliver født på ny, fødes eller nedlægges der en hel ny ånd inde i dig, det er HelligÅnden som er Guds gave til dig, derved får du troen som frelser og bevarer dig.


Troens gave.

Troens gave er en fast overbevisning, som den Hellige Ånd lægger i dit hjerte eller sind, om at din bøn er hørt. I bønnen kan du få en overnaturlig overbevisning, at du Har de ting du bad om (menneskers frelse, helbredelse osv.). De fleste kristne oplever, at Herren virker med troens gave i bøn. Det er ikke Guds mening, du kun skal opleve det af og til, sådan når du har problemer men Gud vil du skal opleve det hele tiden som en del af dit liv.


Du kam læse i Hebr. 11. Om hvad tro er.


Du har fået en Guds gave, Ånden fra Gud

”Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, for at vi kan lære at kende, hvad Gud i sin nåde har skænket os; og derom taler vi ikke med ord, lærte af menneskelig visdom, men med ord, lærte af Ånden, idet vi tolker åndelige ting for åndelige mennesker.” 1. kor. 2. 12.


Du fik HelligÅnden som vil vejlede dig hele livet igennem alt hvad du møder.


Det er dit det hele tag i mod det tro og gør som HelligÅndens Herre Jesus Kristus befaler dig.


Alle som drives af Guds Ånd er Guds børn. I modtog jo ikke en Ånd, der giver trællekår, så I igen skulle leve i frygt, men i modtog en Ånd, som giver barnekår, og i den råber vi ’Abba, Far!’” Rom. 8.14-15.    

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347171

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32632899284363sekunder