JESUSLIVET - ALT ER KUN AF GUDS NÅDE.

Alt er kun af Guds nåde


Af nåde blev i frelst. Guds er gaven. Det skyldes ikke jeres gerninger. Guds er gaven Guds er æren Guds er magten. Et nådes barn ufortjent. Ikke, I har udvalgt Gud. Men Gud har udvalgt jer. Gå da hen og bær frugt som er omvendelsen værdig. Frugt af læber der forkynder Guds sande ord. I Jesu Ånd og i Jesu sandhed. Magten er i Jesu hænder. I Jesu navn skal vi mere end sejre i kraft af den Guds nåde som er os givet.


Ikke længere vi lever. Men Jesus Kristus lever nu ved tro i vore hjerter. Ham. Jesus elsker vi uden at vi endnu har set Ham. I tro og ikke i hvad vi kan se vandrer, lever og er vi. Vi er sat med Kristus i det Himmelske. Højt hævet over hver en magt og myndighed. Vi er Guds arvinger. Hans udvalgte kong børn er vi. Kristus er nu blevet hele vort håb. Vi er uden håb i os selv og den nu værende verden.


Se da hvor stor er ikke Guds kærlighed. Tænk vi må på lige fod med Israel, Guds ejendoms folk, kalde os for Guds børn og vi er det. (Se i joh, 15 hvad Jesus siger om vintræet). Ved at vi udholdende i troen på Jesus Kristus holder fast i Golgata. Da mere end sejre vi i kraft af Jesu offer blod. Mere end sejre vil sige. Efter vi har over vundet alt her på jorden venter os livets uvæsentlige sejrskrans. Og lønnen for vort arbejde. Det er ikke for ingen ting der står. Vi skal arbejde på vor sjæls frelse. Dvs. Tage en hver menneskelig tanke til fange under lydighed af Ordet. Bibelen gavner jo ikke om den står og samler støv. Hvordan skulle den være Guds ords lygte for vor fod og en rette snor for livet om vi aldrig gør brug af den?,Jesus siger jo også. Der vil komme en dag hvor vi vil spørge Ham. Hvornår så vi dig sulten og tørstig?


Han som jo ikke sparede sin egen Søn, men gav Jesus hen for os alle. Hvordan skulle nogen tro at Gud kunne andet end give os alt med Ham?

(Romer.8.32.).Www.Bibelselskabet.dk


Se i tro. Guds er gaven, modtag du den nu.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 355656

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40506887435913sekunder