JESUSLIVET - ALTID LYS NOK.Altid lys nok.

Www.Bibelselskabet.dk


Jeg vandrer for Herrens ansigt udi de levendes land. Salmernes bog 116: 9


Ikke fordi, jeg allerede har grebet det eller allerede er blevet fuldkommen, men jeg jager der efter, om jeg dog kunne gribe det, fordi jeg selv blev grebet af Kristus Jesus. Fil.3:12


David havde været helt ude ved livets grænse. Angst for døden havde grebet ham. Han. Var i dybeste nød. Men netop da blev hans mange bekymringer til bøn: Ak, Herre, frels min sjæl. Midt i nøden væltede han sin vej (sit liv) på Herren, og han bønhørte ham. Da udbrød David som i dagens første ord: Jeg vandrer for Herrens ansigt, ud i de levendes land.


Livet i sig selv er en kostbar gave, stærkest føler vi det vel på sådan en dejlig sommermorgen. Mange nikker genkendende, til Davids ord. Den, der som han har været omspændt af dødens. bånd, hat lært at modtage hver dag som en gave fra Gud: På en helt ny måde har han, fået sine øjne op. For sollysets glimt over skoven og blomsternes Farvepragt. Han fryder sig over, at kunne høre fuglenes sang, sine kære og venners stemme.


Et menneske, som er i samme situation som David, har selv erfaret, at Gud er miraklernes Gud i dag. Aldrig bliver han færdig med undrende at se til bage på, i tak til Gud. For Guds omsorg og trofasthed. Men, han bliver heller ikke færdig med at se fremad, som Paulus gjorde. I spændt forventning. Med ordene i hjertet.


Ikke at jeg allerede har grebet det Men jeg jager/stræber efter om jeg dog kunne gribe det. Efter som jeg er grebet af Kristus.


Vi vandrer med Kristus håbet i vore hjerter, mod håbet, ved tro.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362823

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32348585128784sekunder