JESUSLIVET - ANDRE FÅR.

Andre får.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Joh 10.1-18.


Jesus havde også andre får. Der findes også andre får rundt omkring end lige dem vi er i fold/i kirke med. Alle er vi et legeme med Kristus som hovedet for Hans legeme, vel at mærke om alle har samme Ånd og er i Kristus (læs Joh 15 om vintræet)


Vi er alle, som har samme Ånd indpodet på samme vin-træ.(Joh.15).


Nogen siger. Vi har valgt at gå udenfor lejren. Vi har valgt at gå ud af menigheden/kirken. Pga. De gør, er sådan og sådan må vi jo desværre stå alene. Det er ikke Bibelsk en sådan mentalitet. Det er oprør mod Herrens legeme, menigheden på jorden. Hvordan sådanne mennesker havde tænkt sig at alt Guds folk skulle være e´t i HelligÅnden, have en Herre og én Gud ved jeg ikke.


Vi er hinandens lemmer på det Guds Sande vintræ. Hvordan kan nogen sige vi går ud af vintræet og må desværre står alene? Vi er alle forskellige mennesker, vi har alle sammen, også de selvretfærdige, vore skrøbeligheder, vore svagheder og vore fejl, men der til og så sige. Vi kan ikke være sammen, er ikke hvad Gud i Bibelens Ord siger. Jesus siger. Han giver os en ny befaling at vi skal elske hinanden, og være hinandens lemmer. Vi skal være den barmhjertige overfor alle, også de vi ikke selv bryder os om. Det er sådan på vintræet, i menigheden. At den stærke bærer den svage. Sådan er familien som er indpodet på det Sande Guds vintræ.


De der vælger at gå ud af menigheden svigter familien og fravælger at støtte og blive støttet. Ingen kan leve for sig selv som kristen.


Om alle som kalder sig kristne, havde samme Far, og Ånd, ville der ikke være nogen der går ud af Guds familie og vælger at lade familien passe sig selv uden selv at ville være med til at bære andre.


Vi er som får, der flok dyr. Vi er fårene i kirken/menigheden, alene vil vi ikke kunne klare det. Det er bare så vigtig vi forstår at de mennesker vi er sammen med ikke bare er nogen vi ser fx om søndagen og så ellers bare går hjem igen og passer enhver sit eget. Vi er sat til at være sammen i flokken, og græsse på samme græsenge. Fårene hører hyrden som går foran dem og de følger dem.


Vi følger hyrden Jesus. Og menneskerne følger os lige som når et flok får glor, glor de alle samme vej.


Vi er ansvarlige overfor vor næste. Både i kirken/menigheden og udefor kirken/menigheden. Ved at gå udenfor er vi skyld i, andre mennesker bliver ført vild, og kommer til at står udenfor fårefolden. Derfor er det også indsat hyrder i menighederne som fårene skal følge efter. Når hyrden  hyrden sænker farten sænker fårene også farten.


Jesus er vor hyrde i hverdagen, når vi hjemme (Sal.23) Men, Han leder fårene ind i Hans fold på jorden, så vi ikke skal leve alene og for os selv. Derfor har Gud indstiftet menighederne på jorden. Alt sammen til fællesgavn for menigheden som er fårene.


Om du tænker på, at gå udenfor lejeren, ud af forsamlingen. Så, tænk dig lige om en ekstra gang. Er Det Jesus, hyrden, der går ud af folden og leder dig ud af den fold, hvor du skal være sammen med alle de andre får i folden?


Hvordan vil du være med til at samle, om du er den der spreder fårene og jager dem fra hinanden? Vi er alle, som har samme Ånd indpodet på samme vintræ.(Joh.15).

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 369765

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35292887687683sekunder