JESUSLIVET - ANDRE FÅR
   

Joh 10.1-18


Jesus havde også andre får. Der findes også andre får rundt omkring end lige dem vi er i fold/i kirke med. Alle er vi et legeme med Kristus som hovedet for Hans legeme.
Vi er alle, som har samme Ånd indpodet på samme vintræ.(Joh.15).
Nogen siger. Vi har valgt at gå udenfor lejren. Vi har valgt at gå ud af menigheden/kirken. Pga. De gør, er sådan og sådan må vi jo desværre stå alene. Det er ikke Bibelsk en sådan mentalitet. Det er oprør mod Herrens legeme, menigheden på jorden. Hvordan sådanne mennesker havde tænkt sig at alt Guds folk skulle være e´t i HelligÅnden, have en Herre og én Gud ved jeg ikke. Vi er hinandens lemmer på det Guds Sande vintræ. Hvordan kan nogen sige vi går ud af vintræet og må desværre står alene?
Ja vel er vi alle forskellige som mennesker, vi har alle sammen, også de selvretfærdige, vore skrøbeligheder, vore svagheder og vore fejl, men der til og så sige. Vi kan ikke være sammen er ikke hvad Gud i Bibelens Ord siger. Jesus siger. Han giver os en ny befaling at vi skal elske hinanden, og være hinandens lemmer. Vi skal være den barmhjertige overfor alle også de vi ikke selv bryder os om. Det er sådan på vintræet, i menigheden. At den stærke bærer den svage. På de områder hvor jeg evt. er svag er det heldigvis andre af mine søskende i Herren Jesus der stærk men så er jeg til gengæld stærk på andre områder hvor jeg kan støtte og bære andre. Sådan er familien som er indpodet på det Sande Guds vintræ. De der vælger at gå ud af menigheden svigter familien og fravælger at støtte og blive støttet. Ingen kan leve for sig selv som kristen.
Om alle som kalder sig kristne, havde samme Far, og Ånd, ville der ikke være nogen der går ud af Guds familie og vælger at lade familien passe sig selv uden selv at ville være med til at bære andre.
Vi er som får, der flok dyr. Vi er fårene i kirken/menigheden, alene vil vi ikke kunne klare det. Det er bare så vigtig vi forstår at de mennesker vi er sammen med ikke bare er nogen vi ser fx om søndagen og så ellers bare går hjem igen og passer enhver sit eget. Vi er sat til at være sammen i flokken, og græsse på samme græsenge.
Fårene hører hyrden som går foran dem og de følger dem. Vi følger hyrden Jesus. Og menneskerne følger os lige som når et får glor, så glor de alle samme vej. Kan du se. Vi er ansvarlige overfor vor næste? Både i kirken/menigheden og udefor kirken/menigheden er vi ansvarlig. Vi kan ved at gå udenfor være skyld i andre mennesker bliver ført vild og kommer til at står udenfor fårefolden, Guds fold. Derfor er det også indsat hyrder i menighederne som fårene skal følge efter. Så, når hyrden fx. hyrden sænker farten sænker fårene også farten.
Ja, Jesus er vor hyrde også i hverdagen, når vi hjemme (Sal.23) Men, Han leder fårene ind i Hans fold på jorden så vi ikke skal leve alene og for os selv. Derfor har Gud indstiftet menighederne på jorden. Alt sammen til fællesgavn for menigheden som er fårene.
Om du tænker på at gå udenfor lejeren, ud af forsamlingen du kommer i. Så tænk dig lige om en ekstra gang. Er Det Jesus, hyrden, der går ud af folden og leder dig ud af den fold hvor du skal være sammen med alle de andre får i folden i menigheden i kirken i forsamlingen?
Hvordan vil du være med til at samle, om du er den der spreder fårene og jager dem fra hinanden?
Vi er alle, som har samme Ånd indpodet på samme vintræ.(Joh.15).
Husk lige på. Vi skal have samme Ånd. ellers er vi ikke inde i folden, på Vintræet. De der ikke drikker af samme Guds Hellige-Ånds Levende Vand, bliver som det vand de de drikker og trives ikke blandt, Guds får.
Er du udenfor eller inden for?

Du ved det nok selv hvor du står henne. Ønsker du at være inde i flokken med Jesus som din hyrde? Så kom i dag til Jesus og bekend din synd. Synd at du ikke tror på Jesus, at du ikke vil underordne dig Hans indsatte hyrder. Da vil du erfare at Jesus på ny fører dig ind i den fold Gud ønsker du skal være i. Men, vel at mærke kun om du virkelig vender om og på ny bliver brændende i din personlige første kærlighed til Gud i Jesus og Hans legeme, fårefolden/menigheden.
Menigheden er mennesker som er din næste.

Menigheden er er samlinger af mennesker som du også har er medansvarlig overfor. Ved dit evt. oprør mod menigheden/kirken, er du medskyldig i at nogle får løber forvirret rundt og bræger og ikke kan finde ud af hvor de hører hjemme.Om du føler dig udenfor på en eller anden måde, evt. er tvunget til at være alene så husk Jesu ord til dig i dag. Joh 10.1-18. Jesus går ved Den HelligÅnd rundt og finder de får der er kommet udenfor folden. De der ensomme er Hyrden på jagt efter. Han efter-jager dig indtil Han har dig inde i folden igen. Jesus er fårenes hyrde som søger det fortabte, det fortabte som sidder alene og forladt af andre mennesker opsøger Jesus.Jesus sender også dig hjælp i rette tid. Han vil aldrig efterlade dig uden nogen at tale med og være sammen med. Men, han har et problem, derfor kan der vare lidt lang tid inden du får hjælp. Folk vil ikke altid høre efter når Jesus ved sin Ånd tilskynder nogen til at besøge netop dig. Du må aldrig give Gud skylden for din situation, for din evt. ensomhed.Prøv at tro på Slm 23. at Haner Hyrde som også passer godt på dig også i dag.
Amen. 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359168

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34904718399048sekunder