JESUSLIVET - AT DELE TRAKTATER UD


At dele traktater ud.


At være med til at sprede gode evangeliske traktater er en stor og vigtig gerning. En lille traktat har virket til frelse og velsignelse for mange. 


Traktaterne er vores budskab til sjælene skriftligt.


At vidne og bringe det gode budskab er en personlig sag fordi frelsen er personlig. Derfor bør vores virke med at sprede traktaterne ske på en personlig og tillidsvækkende måde. Mange ser det som sit mål at at få delt så mange traktater ud som muligt. De spreder dem planløst og i mængder over alt. traktaterne havner derfor ofte i affaldskurvene og på fortorvene uden at blive læst. Når det sker, har traktaterne ikke tjent sit formål og traktatuddelingen er uden resultater. Folk står kun tilbage med det indtryk at kristendommen er noget man bare kan smide bort og at den ingen værdi har.


Traktater bør altid blive brugt i forbindelse med en personlig samtale. Du skal først med dit vidnesbyrd vække opmærksomheden og nysgerrigheden for det der står i traktaten. Først der bliver traktaten læst. Det er jo en betingelse for at den får nogen effekt i det hele taget.


Lad dette blive en regel:

Skab først interesse for evangeliet med en personlig samtale, giv derefter en traktat, som herefter fortsætter med at tale og virke efter du er gået videre. Kunsten er ikke at få spredt traktaterne, det kan vinden gøre. Kunsten er at få folk til at læse budskabet som står i traktaterne.VÆR FRIMODIG, JESUS VIL GÅ MED DIG HVERT ENESTE SKRIDT. Så vidt. Gene Edwards


Husk lige at spørge Gud først i dine bønner om det er det Han øsnker du skal gøre. At dele traktater ud kan nemt blive en sovepude, hvor man siger. Nu har jeg da gjort noget for Gud. Det samme gælder forøvrigt al form for evangelisition, hjemmesider osv.

Det er Jesus der sender dig ud på Hans måde så det virker ved Hans Ånd i dig, uden du er i Ånden virker dine gerninger ikke og er kun døde gerninger.


Hvem har sendt dig ud i det du gør? Jesus går ikke andre steder end der hvor Gud vil have Ham, om du følger Jesus går du heller ikke andre steder end der hvor Jesus er.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362477

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33912086486816sekunder