JESUSLIVET - AT HVILE TRYGT.At hvile trygt.


R. A. Torrey.


Hvis du har forsøgt at leve det kristne liv, men ikke finder nogen glæde i det ingen sejr og ingen trang til lovprisning, kan jeg fortælle dig, hvad der er i vejen. Du er aldrig blevet omvendt. Du er begyndt forkert. Du står stadig og ser ind i frihedens land og ser hvordan dit liv kunne have været. Men du går gang på gang bedrøvet bort, uden du er blevet omvendt. Omvendelse er Bibelens mest forsømte og mest upopulære budskab. Folk bryder sig ikke om at høre kaldet til ret omvendelse, og det bliver ikke ofte forkyndt, til trods for at Bibelen er en håndbog i dette emne. Den påbyder, ja befaler, at vi skal omvende os, og den anerkender ikke noget andet i stedet. Der er kun frelse for os ved Jesu kors. Der er ikke givet os andet navn hvorved vi kan blive frelst end Jesus Kristus. Mere end 60 gange byder Gud os i Bibelen, at vi skal omvende os. I alle brevene vises det os klart, hvordan vi skal omvende os, så ingen behøver at være i tvivl om, hvad det vil sige; alligevel er der mange, som ikke ved det. Eller de vil ikke vide af det! En uægte omvendelse er ensbetydende med en uægte kristen, og grunden til at mange kirkegængere ikke har. nogen glæde og fred i Helligånden, er den, at de ikke adlyder Skriften, når den siger: Omvend jer og tro på evangeliet. Mark. 1:15. De er især til hyklerne, de der har navn af at være kristne, uden at være født på ny af Guds Ånd og vand, Jesus gang på gang taler om omvendelse til.


Hvad er omvendelse?

Det er ikke det samme som overbevisning om synd. Overbevisning er et led i omvendelsen, men du kan være overbevist uden at være omvendt. Ingen vender om, før han er overbevist, men ikke alle, som er blevet overbevist, vender om.


Overbevisning er ikke nok;

Det er ikke omvendelse. Hvis, I ikke omvender jer, skal I alle omkomme Luk. 13:3. Du er ikke videre i dit liv end den du mener, er større synder end dig selv, og du vil forsat være død borte fra Guds evige liv, når du går over tærsklen og ind i døden.


Er bedrøvelse over synd det samme som omvendelse?

Nej, det er ikke tilstrækkeligt at sørge over sin synd. Der behøves mere end tårer. Hvis omvendelse ikke er overbevisning og ikke bedrøvelse, hvad er det så? Er det løfter om forbedring? Nej, mange har i årevis lovet at forbedre sig, og de er længere borte fra Gud end nogensinde. Ved forbedringer af dig selv og ved at du forsøger på at være god, viser du at du kun er en farisæer, der mener at du bliver frelst ved god opførsel og gode gerninger. Du skjuler dig bag løgn og du tror du er frelst uden du er omvendt.


Er omvendelse Bibellæsning og bøn?

Nej, ifølge Guds ord er dette helt naturligt og meget vidunderligt, men det er ikke omvendelse. Du er stadig den samme, som du altid har været. Du vil være god og troende uden du har Guds troen i dit hjerte. Du er ikke omvendt. Du kan aldrig ved dine gode gerninger og selvdisciplin blive født på ny og omvendt til Gud ved at gøre dig fortjent til det. Sig mig lige engang anstrenger et æbletræ sig for at bære frugt? Kan en tidsel bære søde saftige frugter? Nej. Og det gør du heller ikke om du ikke omvender dig.


Hvad er omvendelse da?

Det er at vende sig fra synd til Gud. Det er at gribe fat om de ting, som er din forbandelse, og rykke dem op med rode. Stolthed er en af tingene. Stolthed er lige så forkasteligt som drukkenskab. Det kan være stolthed over udseende, position, race, velsignelser, du kan være så selv stolt at du dagligt takker Gud for at du ikke er så stor en synder som andre o.s.v At du bekender alle dine synder og lader Jesus rense dig fra al din uretfærdighed i Hans blod og du omvender dig og tror på Jesu fuldbragte værk på Golgata og du tager i mod Guds nådes Evangelium medens det endnu hedder i dag for dig. Om du ikke vender om fra din onde vej vil Gud udrydde dig. Og du går til helvedet. Ingen heller ikke jeg kan overbevise dig om at du må omvende dig. Det er kun HelligÅnden der kan overbevise dig om din synd. Synd at du ikke tror omvendelsens budskab til dig.


Men når HelligÅnden kommer, vil Han overbevise folk som dig om synd, synd at du ikke vil tro og omvende dig. Der findes ikke en der er retfærdig i sig selv kun i Jesus Kristus er alle som har omvendt sig og tror retfærdig. Fordi, da er det HelligÅnden i dem der lever og ikke dig selv.


Det er HelligÅndens arbejde, at overbevise os om synd og at åbenbare Jesus og Hans retfærdighed for os, den retfærdighed som Gud ved Jesus Kristus har givet enhver, som tror.


Søg du nu først Guds rige og Hans retfærdighed. Jesus Kristus så skal du få livet og ikke dø i din stoltheds synd.

 
Panel title

© 2017 FREE

Antal besøg: 325982

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44080805778503sekunder