JESUSLIVET - AT LIGNE JESUS


AT LIGNE JESUS
Jan Lund Nissen deler 2016.
Du finder Guds ord på www.Bibelen.dk
For at du kan ligne en person, er det nødvendig du lever sammen med vedkommende. Du kommer ikke til at bære præg af en person ved at læse om personerne. Du kommer ikke til at ligne Jesus om du ikke virkelig lever sammen med Gud og Jesus i din Ånd, derfor hedder det et Åndens liv.
Jesus Kristus er Ordet. At være kristen vil sige ”at blive Jesus lige”. I praksis vil det sige, at du begynder at afstemme din tro, tale og dine handlinger efter Guds ord. Ikke en let opgave, om du skulle gøre det i egen kraft, men du har fået en medhjælper, HelligÅnden dit livs kraft så du i kraft af Jesus ved HelligÅnden formår at følge Jesus i alt Han peger på.
Når du læser i GT, hvor Guds vrede gang på gang kom over folk, fordi de blev ved med at leve efter deres egne lyster, kan du nok blive bange og synes ja men hvor når synder jeg ikke.
Men Gud så din svaghed, Det Nye Testamente bekræfter at du har fået Helligånden som din hjælper. Jesus siger i Joh. 14 v 16, at Helligånden, Guds egen Ånd, har taget bolig i dig.
Det er Helligånden, der vil hjælpe dig med at blive Jesus lige. Rom. 2 v 29 siger: ”omskåret er den, som er det i sit hjerte, i Ånden, ikke efter bogstaven.”
Det er også HelligÅnden der giver dig åbenbaringerne over guds ord så det er levende og virker det du læser eller hører om.
Uden HelligÅnden er du kun en religiøs, død (åndelig set) der søger kundskab/viden for at få en slags kristen livsstil, men selve livet mangler du.
Jesus siger til dig. KOM! Kom til Mig Jesus og få Min Fars Ånd, den Hellige Ånd.
Om du, i tro, kommer til Jesus vil du få Ånden og da vil du kende forskellen på et religiøst dødt liv, hvor meget drejer sig om love og paragraffer som du gang på gang alligevel ikke husker og du overtræder.
I eller udenfor Jesus? Sammen med Jesus i Ånden eller udenfor, hvor er du? 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362711

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43001294136047sekunder