JESUSLIVET - AT TRO PÅ GUD.

At tro på Gud.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkHvor kommer troen fra? Troen kommer fra det vi hører, og det vi hører kommer i kraft af Jesu Kristi Ord. Det er helt rigtig og sandt.


Når vi ikke selv formår at tro. Når alt ramler om ørerne på os og vi sider helt afklædte og totalt magtesløse. Hvor er da vor tro henne? Har vi da tro, den faste urokkelige tillid, i os selv? Nej og atter nej. I os selv er vi totalt blottet for tro, vi er alle vantro uden forstand i os selv (i gamle Adam).


Det er fint nok at vi møder andre troende som forsøger at tale troens Ord i vor situation og beder for os. Men, når vi er helt ude i tovene, som vi siger, så kan vi erfare, selv de mest velmede mennesker ikke engang formår at nå ind til os, med hjælp og trøst. Da er det kun Gud alene der er troen, ved sin Hellige-Ånd. Her ser (erfarer, aha oplevelse) vi også en hel anden ting. Vi ser hvor lidt eller meget vi tror på Jesus. Men, pludselig oplever vi. At der lige som kommer et eller andet inde fra os selv som rejser sig mod det onde som har ramt os. Og vi får en ny styrke og kraft som vi ikke selv kunne finde nogen som helst steder. Vi vil ikke finde os i at være nedtrykte og sidde der og hyle op over vor situation. Vi rejser os op igen, og går, eller vandrer videre i tro på Jesus. Netop her er min, også sikkert andres, erfaring, at det er ikke i min egen styrke jeg rejser mig op i, i tro. Her kommer Guds Hellig-Ånd os til dobbelt hjælp i vor totale magtesløshed.


At tro er ikke at vide.

Mange kristne ved en hel masse med deres forstand. Når de kommer i forskellige livssituationer, aner de alligevel ikke hvordan de nu lige skal håndtere det ene og det andet. Her til må jeg sige. Ja, men hvem er da deres Herre? Jesus vi de fleste vel skynde sig at sige. Ja men, hvorfor så ikke tillade Jesus at håndtere de forskellige livssituationer for os i alle ting? Hvem lever i dit sted? Tror du ikke på. At det ikke er dig der lever længere men kun Jesus Kristus i dit sted? Er du da ikke også død sammen med Jesus på korset, som du bekender at du er? Jo, jeg burde da være det, det håber jeg da, siger du så. Ja, men det er ikke at tro. Når du siger jeg håber så tvivler du i grunden på det er helt sandt og gælder i dit liv. Hvorfor er det så ikke sådan som Bibelen siger at tro er? Fordi. Du (gamle Adam/kødet) ikke sådan helt frivilligt vil opgive sit liv og dø på korset. Kødet og Ånden har altid ligget i strid med hinanden. Sådan oplever jeg det i mit liv. Mine tanker kan god være som en helt borgerkrig. De modsiger nogle gange Guds Ord, enten til min egen fordel eller i selvbebrejdelser for alt det jeg ikke kan gøre godt nok. Men, gang på gang rejser troens Ånd, HelligÅnden sig i mig og jager dem på porten.


Tro har man inde i sig. Jesus i os ved Hans Ånd og vi i Ham ved Hans Ånd. Troen gives os lige som frelsen (det evige liv) derfor er vi stærke når vi er svage, fordi da træder Guds tro i os i funktion og overtager alt i os. Derfor er Kristus alt i alle der tror.


Guds rige er i os ikke udenfor os, hvor er du?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362703

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36554384231567sekunder