JESUSLIVET - AT VÆRE ET VIDNE.

At være et vidne.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dk


Mange kristne mener det her er en ordre, det er det også. Det er samtidig et løfte fra Gud, noget Han lover os, som et af Guds vidunderlige løfter. Vi skal få lov til at være Hans vidner. Er det ikke skønt, vidunderligt. Vi vil få kraften til at være Guds vidner, så vi på den måde kan hvile midt i arbejdet i Jesus, også selvom vi nok kan blive trætte får vi kraften.


(Jesus Kristus siger): Men, når HelligÅnden kommer over jer, skal I få kraft, og I skal være mine vidner. Ap.g 1,8 (Læs selv).


Hvad var det nu lige der stod her?

Vi skal være vidner! Alle som er født på ny er Jesu vidner i alle ting. Det her, er noget mange glemmer. Der står. Når HelligÅnden kommer over jer skal I være Mine vidner, siger Jesus til os. Der står Mine altså Hans, ikke nogen kirkes eller vor egen vidner.


Det er ikke noget vi sådan bare kan gøre i egen kraft. Det er i Guds Ånds, HelligÅndens, kraft vi skal være i stand til at være Jesu vidner, fordi Hans Ånd vidner sammen med vor Ånd, vidner om vort liv med Ham.


Nok kan vi vide en hel del om Bibelens Ord, men, er Ordet ikke det liv vi lever og ånder i, kan vi intet gøre for Jesus. Jeg skal sige dig. Gud har ikke brug for os. Gud har kun brug for Sønnen Jesus. Der står. Denne er Min Søn, i Ham har Jeg, Gud, Mit velbehag. Har Gud så noget velbehag i os selv? Tror vi da ikke på. At vi er døde sammen Jesus på korset på Golgata højen? Hvad skal vi så med os selv og eget arbejde? Kan en der er død mon arbejde


Det er lige som alt andet, vi får det fra Gud vor Far, vi kan intet tage af os selv, vi er og bliver totalt magtesløse pga. vort syndefald. Alt gives ufortjent, som Gud gaver til os. Og vi har fået forskellige gaver. (Rom 12).


Du er også Guds apostel. Du er udsendt af Gud, men du kan ikke være vidne i dig selv. Kun HelligÅnden igennem dig vidner. Denne er Min, Guds, Søn den elskede i Ham har Jeg Mit velbehag. Den som er i Jesu Kristus og Han i det menneske har altså Guds velbehag fordi, Jesus selv via HelligÅnden vidner i og igennem den enkelte.Men, når HelligÅnden kommer over jer, skal I få kraft, og I skal være mine vidner. Ap.g 1,8.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351555

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43565893173218sekunder