JESUSLIVET - AT VÆRE PÅ KORSET MED JESUS.

At være på korset.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkEn ung mand kom engang hen til en ældre kristen og spurgte: Hvad vil det sige at være korsfæstet med Kristus? Den ældre mand tænkte sig om et øjeblik og sagde så: Der er tre ting, man kan sige om en korsfæstet mand. Han ser kun i en retning. Hvis han hører noget bag sig, kan han ikke vende sig om og se, hvad det er. Han er holdt op med at se sig tilbage. Det menneske, som er korsfæstet med Kristus, ser kun i en retning; han ser mod Gud, Jesus Kristus og HelligÅnden. Han ser kun efter de Bibelske sandheder, evangelisation, menighedens opbyggelse, helliggørelse og det Ånds-fyldte liv.


Den ældre mand kløede' sig i håret, inden han sagde: En ting mere kan man sige om den, der er korsfæstet: Han kommer ikke tilbage. Når du går ud for at dø på korset, siger du farvel til det gamle liv, for du kommer ikke tilbage.


Den ældre mand fortsatte. En ting mere kan siges om et sådant menneske.
Han har ikke flere planer af sine egne. Nu er der andre der planlægger for ham. I samme øjeblik, han blev naglet til korset, måtte han opgive alle sine egne planer.


Det er derfor vidunderligt at kunne sige: Jeg er korsfæstet med Kristus, og så vide, at Han planlægger alle mine planer.


Den, der tager sit kors op og følger Jesus efter, vil snart erfare, at han er på vej bort fra graven. Og det døde livs døde gerninger. Døden er bag ham og et vidunderligt nyt og glædesfyldt liv er foran ham, og i ham.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 359275

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38074922561646sekunder