JESUSLIVET - ATTER EN DAG.Atter en dag.


Jan Lund Nissen. 2007.Nu er der atter gået en dag. Måske du var lidt svag. Tænk på i morgen er der atter en ny nådens dag til dig fra Herren. Ingen, uden Herren kender dagen før solen går ned. Han så dig, da du kæmpede, i troens bøn stred.


Fik du brugt dagen som Gud ville? Skete Guds vilje i dag, for Hans Søns navns skyld? Måske du glemte din stille stund sammen med Herren? Du havde for travlt med dit eget! Du så på alt det du skulle nå, og det du skulle gøre.


Du fik forkert begyndt. Du begyndte med dit eget og glemte at søge Guds retfærdighed og vilje frem for din egen. Om du atter en ny dag får. Så husk kun evigheden foran dig står. Søg først Guds rige og Hans Søns retfærdigheds vilje så vil Gud give dig alt andet i tilgift.


Slm.119.33-40.(33) Lær mig O Herre Dine vedtægters vej, og jeg vil holde den ind til afslutningen. (34) Giv mig forstand, så jeg kan holde Din lov. Ja. Agte på den af hele mit hjerte.(35)Gør mig i stand til at vandre på Din sti, og overholde Dine bud. Fordi. Jeg har kun min rette glæde i det.(36)Bøj mit hjerte til Dine vidnesbyrd og ikke til grådighed.(37) Vend mine øjne bort fra at se på tomhed, og forny Du mig på Din vej. (38) Stadfæst Dit ord for din tjener, som er hengivet til Din æres frygt.(39) Tag mine bebrejdelser bort, som jeg plages af og frygter. Kun Dine retfærdige love er gode.(40). Jeg længes efter Dine forskrifter. Forny mig i Din retfærdighed.

Afslut du din dag med denne bøn. Bed den oprigtig og helhjertet og du skal erfare at Gud Herren fornyr dig og du vil få et helt nyt sind, nemlig Sønnens sind Jesu Kristi sindelag. Og da er du ikke længere svag på trods af din dag.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 347176

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33297419548035sekunder