JESUSLIVET - BØJ OG FØJ DIG.Bøj og føj dig.Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkMat. 10.:22-42.


Bøj dig altid for Ordet. Bøj dig og føj dig, som Jesus siger. En tjener, som du er, er ikke højere end sin Herre. Du siger Jesus er din Herre. Så lad Ham være det.


Det er muligt. Du har dit ydre imod dig. Det kan være du er svagelig, i dit legeme/krop, du ikke synes dine kræfter strækker, og du så at sige ikke synes du gør noget som helst for Guds sag. Så må du afvente og være stille, i forventning til hvad din Herre vil gøre for dig og igennem dig. Du synes nok. Den og den burde frelses, Og du vil så gerne gøre dit til det. Du er ikke højere end din Herre, Det er ikke dig der kan frelse. Du kan kun stille dig til rådighed for Gud og lade Hellig Ånden gøre Sit frelsende værk.


Det kunne jo også tænkes at du kun skulle være den der sår Guds Ord, og en anden skulle høste, det du står. En sår, en anden høster.


Vi kan godt sige ord og gøre gode gerninger, alt som Bibelen har vist og lært os. Om ikke Gud giver væksten og lader Ordet gro, så er det nyttesløs og forgæves. Det er Gud vor Far, der sørger for at høsten kommer i hus til Hans rette tid. Det var jo ikke meget Abraham fik at se af alt det Gud fortalte ham. Men han troede på Gud, derfor skete tingene også. Det er ikke alt vi får lov at se resultatet af. Men om vi holder ud i troens bøn og strider i tro, så vil vi se resultatet, når vi kommer hjem. Det er der hjemme, vi lønnes for vore gerninger gjort i tillid og fast tro til Gud.


Man kan også nemt komme til at ødelægge Guds plan for den enkelte, ved at fare for hårdt frem. Selv om vi gerne vil være vidner og rive alle med over i Guds rige, så er det nogle gange nødvendig at vi fare frem med lempe, og ikke fare frem med riven. Ofte er det nok at vi bare er hos folk. Fordi Guds Ånd i os vil påvirke folk. De mærker, vi har en anden Ånd end dem. Dog, må dette på ingen måder være en sovepude for os. Selvfølgelig skal vi ikke skamme os over Evangeliet, som er en Guds kraft til fuld Frelse. Nej. Vi skal tale hvad enten det er passende eller upassende. Skammer vi os over for mennesker vil Jesus heller ikke vedkende sig os over for Faderen. Men, ord uden Kristi sindelag, vil slå ihjel og vil aldrig nogen sinde føre et eneste menneske sjæl over i Guds rige.


Teori kan være ganske udmærket, så vi får lært Ordet at kende. Men det er Jesu liv i os der uhindret gerne skulle komme til udtryk. Som et spejlbillede af det indre levende liv, som vi der er i Kristus Jesus har fået givet. Alt skulle jo gerne være som noget helt naturligt for os. Det er ikke noget, vi skal anstrenge os for at gøre. Det strømmer af sig selv ud igennem os, om vi da stadig er i Jesus Kristus?


At tro er ikke at vide en hel masse om Bibelen. Det er at være. Derfor siger Jesus også. Vi skal ikke tro med forstanden. Men, med hjertet. Fra hjertet udspringer livet, og det går til andres hjerter. Ved at Hellig Ånden igennem os formidler det.


Du må være død, som et hvedekorn der er lagt i jorden, før end dette liv frit kan strømme ud til andre. Du og jeg må blive på Korset sammen med Jesus og lade Ham gøre Sit værk, som Han vil. Vi kan hoppe og stå på hovedet om vi vil. Men om Vi ikke frivilligt har korsfæstet kødet/selvet, med ALLE dets lidenskaber og begæringer, vil vores møje og besvær være forgæves.


Så kan vi jo stille os selv dette spørgsmål. Hvilken vingård, arbejder vi i? Er det nu også Guds vingård arbejder i? Hvem er kongen i dit liv?


Jeg Herren er ikke blevet en anden. Men I er ikke holdt op med at være Jakobs sønner/svigefulde.(Malakias.3.6.).

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362504

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36564016342163sekunder