JESUSLIVET - BED FOR DANMARK
   

Omvend jer for Himmeriget er kommet nær. Mat 3.2
Hvad? Siger nogle kristne, skal vi omvende os fra, vi har da vore navne indskrevet i Livets bog. Ja, men er du klar over at du som kristen har et medansvar for det land du lever i? Er du klar over du er medansvarlig for Damarks situation? Gud har sat os kristne som nogen Han ønsker skal bede i tro for vort land.
Gud har givet os medansvar for Danmark. Han beder os stille os i gabet for Hans ansigt, så Hans doms vrede ikke også skal ramme Danmark.
Vi må bede for vores politikkere, at de ikke skal synde mod Gud og vort land komme under Guds forbandelse.
I Joel. 3.6-7 siger Gud Herren. Se! I de dage og på den tid, når Jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler Jeg alle hedningefolk og fører dem ned i Josafats dal. Der vil Jeg holde rettergang med dem, om Mit folk og min arvelod Israel, som de Jeg spredte blandt folkene, og dette er Mit Land.
Den der endnu har øjne at se med og ører at høre med. Hør hvad Gud Herren siger til dig. Bed for dit land. Gå i inderlig intens forbøn for Danmark.
Bed om at du ikke falder i fristelserne, fristelserne for at vende dig mod Israel. Bed, bed uden ophør for dit land. Lad det ikke være Danmark, som Gud holder rettergang med. Lad os ikke være med til at dele Hans land.
Dit valg har konsekvenser for Danmark. Det parti du vælger at tilslutte dig bliver du dømt ud fra, ikke kun dig selv personligt men, Danmark vil blive dømt ud fra din holdning. Er du den der bare gør som flertallet og tænker/siger. Det har jo altid gået sådan op og ned, hvad kommer Damark dog mig ved.
Kan du, som kristen tillade dig at være ligeglad med Landet?
Gud Herrens Ord kom til mig således. Menneskesøn! Når et land troløst synder imod Mig, og Jeg udrækker Min hånd imod det og bryder brødets støttestav for det og sender hungersnød over det, og udrydder folk og fæ, og disse mænd var i deres midte, Noa, Daniel og Job, så skulle kun de tre redde deres liv ved deres retfærdighed, lyder det fra Herre, Herren. Ez. 14. 12.14.
Er du er af de retfærdige, der stiller dig i gabet for Guds ansigt, og går i inderlig forbøn for Danmark?
Gud er retfærdig i sine domme. Vi står hver enkelt til regnskab for vore valg og gerninger her i livet. Det gjorde Noa, Daniel og Job. Det her omtalte skriftsted gælder ethvert land på jorden. Lad os vandre ret efter Guds Ord. Lad os vandre/leve i Lyset ligesom Han selv er lyset.
Lad ikke Gud finde os sovende og passive, når Han meget snart kommer og henter de de er vågne og bedende i deres ånd nat og dag. Vi skal arbejde mens der endnu er dag, der kommer en dag hvor ingen mere kan arbejde.
Vågn op du kristne. Til kamp, til kamp for Jesus. Glem ikke dit medansvar for landet.

 

 

Med venlig opfodring fra. Jan Lund Nissen 2011

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 338837

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57300806045532sekunder