JESUSLIVET - BEKEND DET DU TROR MED DIT HJERTE.Bekend det du tror.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Lad Guds Ord ved din tro, være din bekendelse overfor magterne og myndighederne, også overfor menneskerne. Guds Ord virker, er levende, og skarpere end noget tveægget sværd.


Tag Guds Ord i din mund også når du er alene, og ingen hører det. Bekend hvad dit hjerte tror. I Efes 6 ser du klart at du kommer i kamp og vil enten stå eller falde. Paulus siger også vi skal stride troens gode strid. Gør det. Tag kampen op, brug Guds Ords våben mod dine fjender. Påkald i tro Jesu blod. Bliv ved med det fordi. Du har Guds autoritet bag Hans egne ord, derfor skaber de også det de nævner, vel at mærke om du da tror på Ordet vil det ske. Om du ikke tror på det du siger er dine ord kun religiøse døde ord og vil falde til jorden uden nogen virkning.


Du skal først og fremmest tilegne dig Guds Ord ved at du selv tager ordet til dig, i tro til Gud, som værende dit eget, hvilket de er.


Har du gjort det?

Godt. Så bekend du frimodig din tro. Brug du frimodigt Åndens Ords sværd hvormed du slukker alle den ondes gloende pile.


Se her hvilken magt du har fået, hvilken adgang du fik ved blodet.

Da vi nu, brødre (gælder også søstre) har frimodighed til at gå ind i helligdommen,(foran Guds trone) idet Han har indviet/vist os en ny og levende vej gennem forhænget. Hebr. 10.19-20. Du kan ikke forstå det er sådan men du kan tro det, om du da vil og gør det. Se her i Joh 5. 7-8. Blodet vidner. Det er jo et vidnes opgave at vidne og tale. Guds blod taler. I hebræer.12.24 Siger Guds Ord. At blodet forkynder bestænkelsens blod, som forkynder noget bedre end Abels. Du er heldækket i kraft af blodet, og kan have fuldstændig fred med i kraft af blodet, så du frimodigt kan gå ind foran Guds nådes trone, i tro, og få alt du trænger til der.


Ja, men jeg er ikke værdig eller skikket til det, siger du.

Lyver Bibelens Ord mon? Nej. Guds Ord er Sandheden. Hør nu lige her. Vi læser i Kol. 1.12. At Gud har gjort os skikkede til at få del i de helliges arvelod i lyset. Hvis Satan har givet dig tanker som er i modstrid med det Guds Ord siger kan du godt returnere hans tanker, og tro om igen. Satan forsøger på at holde dig udenfor alt det Gud har givet dig, men du må i tro påkalde Guds pålidelige vidne. Jesus Kristus Guds Søn og hans blod, som vidner overfor magterne, myndighederne og mennesker at du er Guds sønner og døtre. Da vi nu, brødre (gælder også søstre) har frimodighed til at gå ind i helligdommen,(foran Guds trone) idet Han har indviet/vist os en ny og levende vej gennem forhænget. Hebr. 10.19-20. Vi har frimodighed, vi har altså fået det, hvorfor så ikke bruge alt det vi har fået? Gud har befriet dig ved blodet, det får du bekræftet her i Kol. 1.13. hvor der står at, Gud friede dig ud af mørkets magt. Hvis Satan forsøger på at bruge sin magt over din ånd, din sjæl/indre, eller dit legeme, må du igen og igen kalde på vidnet, blodet og være heldækket, i tro, at det Guds Lams blod har befriet og løskøbt netop dig. Blodet vil altid vidne overfor Gud og erklære at Jesus Kristus har løskøbt dig fuldt ud. Til frihed i Kristus har Gud kaldet dig. Læs selv i Gal.3.13. 5.11.


Afstå ikke fra din bekendelse.

Bekend Guds vilje med dig og dit liv. Vær et vidne også med dine ord. Bed i tro og du vil stå sejrende i kraft af Guds Søns, Lammets blod.


Du har fået det hele. Alt gav Gud dig i og Med Jesus Kristus. Det er dumt ikke at bruge alle Guds gaver inklusiv blodets magts autoritet.


Hvordan mon du selv ville have det om ikke folk brugte de gaver du giver dem, men bare sad og så på dem?


Da vi nu, brødre (gælder også søstre) har frimodighed til at gå ind i helligdommen,(foran Guds trone) idet Han har indviet/vist os en ny og levende vej gennem forhænget. Hebr. 10.19-20.

Amen.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 351092

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40165591239929sekunder