JESUSLIVET - BEKEND DU TROR PÅ JESUS.Bekend du tror på Jesus.


Du finder bibelen på www.Bibelen.dkBekend du tror på Jesus. Hør her hvad Jesus sagde til de første disciple og gør du selv som Jesus siger. Eller lad mig sige det sådan. Tillad Jesus ved HelligÅnden bekende hvem har, og på den måde få bekendt din tro.


Matt 10. 32-42.

Enhver, som kendes ved mig over for mennesker, vil jeg også kendes ved over for min fader, som er i himlene. Men den, der fornægter mig over for mennesker, vil jeg også fornægte over for min fader, som er i himlene.


Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred, men sværd. Jeg er kommet for at sætte splid mellem en mand og hans far, en datter og hendes mor, en svigerdatter og hendes svigermor, og en mand får sine husfolk til fjender. Den, der elsker far eller mor mere end mig, er mig ikke værd, og den, der elsker søn eller datter mere end mig, er mig ikke værd.


Og den, der ikke tager sit kors op og følger mig, er mig ikke værd. Den, der har reddet sit liv, skal miste det, og den, der har mistet sit liv på grund af mig, skal redde det.


Den, der tager imod jer, tager imod mig, og den, der tager imod mig, tager imod ham, som har udsendt mig. Den, der tager imod en profet, fordi det er en profet, skal få løn som en profet, og den, der tager imod en retfærdig, fordi det er en retfærdig, skal få løn som en retfærdig. Og den, der giver en af disse små blot et bæger koldt vand at drikke, fordi det er en discipel, sandelig siger jeg jer: Han skal ikke gå glip af sin løn.«


Mange bliver helt bange når de læser det her. De skal nu til at gøre meget mere for Jesus, måske dig? Du mener måske også du skal arbejde for at komme ind i Guds rige eller for ikke at blive smidt ud igen? Hør nu lige her. Om du ikke har tro på Jesus, har Han Hel lige Ånd inde i dig, vil du ikke kunne hverken sige eller gøre en eneste ting for Jesus. Selvfølgelig kan du måske nok mene, du gør da noget godt for en eller anden, du kan da også nok fortælle lidt ud fra Bibelen. Men du skal vide. Uden Jesus i dig, ved Hans Ånd, er du stadig lige så ufrelst eller fortabt som alle andre der ikke tror på Jesus, så alvorligt er det.


Du kan tro du er en kristen og tjener Jesus, uden du er født på ny, uden du har fået Guds Hel lige Ånd inde i dig. Nu siger du nok. Hvad ved jeg om det. Man kan altid mærke på mennesker om de har den samme Ånd inde i sig. Det er i HelligÅnden vi har fællesskab med Gud og Jesus og hinanden.


Så du hvad der står?

Den hel samme ånd som er i Gud og Jesus. Hel lige Ånd. Den får du først når Gud føder dig på ny, og ikke ved din evt. viden om Gud og Jesus via det du har læst i Bibelen. Om du skal være ærlig, synes du i grunden ikke selv det fungerer så godt som du ellers læser og hører om det burde. Du undrer dig over at, det altid på en eller anden måde går galt for dig, bedst som det hele skulle gå godt mislykkedes det alligevel. Når du er sammen med andre kristne der har HelligÅnden, er fødte på ny, føler du dig altid udenfor.


Du skal have HelligÅnden som pant på dit evige liv før du i det hele taget kan kalde dig en kristen, ellers vil du altid være udenfor Guds rige og liv og fællesskabet med med andre kristne.


Det på trods af du synes du gør rigtig meget godt for andre. Men dine gode gerninger frelser dig ikke. Heller ikke at du engang i mellem sådan lige får sagt du også er en kristen.


Du har måske forsøgt på at leve som du læste om?

Alligevel kan du bare ikke lade være med at leve som verdens folk gør. Du hører samme musik, går med til alt det de andre gør, du siger samme ord, du griner af samme vitser, du bander endda og tilbeder derved en anden end Jesus.


Du siger du ikke vil men du gør det alligevel under påskud af. Ja men Jeg har et så godt hjerte at jeg bare ikke kan sige nej. Om det er sådan du lever, er du blevet snydt af løgnens herre Satan. Du må bøje dine knæ for Jesus og bekende din synd, synd at du ikke tror og blive født på ny.


Jeg må lige spørge. Har du nogensinde selv bedt til Gud og bøjet dig for Jesus. Bedt Ham om tilgivelse og derved blevet født på ny?


Jesus venter ikke ret længere på dig. Han kommer snart og har sin løn med sig. Tør du vente længere med at se sandheden i øjne om dig selv?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367349

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70361995697021sekunder