JESUSLIVET - BIBELENS ORD.

Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk1.

Ordet er rent.

Slm. 12.7 Slm. 33.4-5.

Guds Or er ret. Sandheden som opfylder Guds ret. Derfor skal vi altid søge Gud i Ordet som er vor retfærdighed til vor frelse og vejledning.


2.

Guds Ord forandres ikke.

Matt. 5.18. Matt. 24.35. Nok forandrer mennesker sig og vi har gennem tiderne fået mange forskellige oversættelser af Bibelen Guds Ord, Men Gud forandrer sig ikke. Ordet står fast ved Guds magt.


Guds Ord forandres ikke, men ind i mellem hører vi ikke Guds ord som Han siger fordi. Sandheden altid er ilde hørt og mange mennesker har forsøgt på at bøje af på Sandheden, men Guds Ord forandres ikke. Guds ord er evige forandres ikke, heller ikke Hans løfter forandrer sig. Men det gør Hans befalinger heller ikke, som Gud har givet os gennem Jesus ved vor tro på Ham.


Guds Ord siger også. Vi ikke skal være bekymrede, de forandrer sig aldrig Gud er rig nok for alle der påkalder Ham. Se lige i Gt hvor rig Gud er. Skulle Hans Ord slå fejl i dag? Han er også rig nok til at udruste dig til den gerning han har givet dig. Guds Ord forandres ikke. Han har rigeligt til dig.


3.

Guds Ord skaber liv.

Slm.36.6-9. Rom. 10.8-10.Ordet er dig nær. Ordet er ved guds Hellige Ånd inde i dig. Og popper op når det er behov for det. Det skaber det det siger. Det giver dig visdom så du ikke mangler noget. 2. Tim.3.15. Det er ikke klogskab/visdom som en intelligent, men visdom til frelse. Ordet er livets brød der mætter det er Det Guds levende vand som slukker tørsten. Giv det videre til din næste så de kan blive mættet ved Guds Ord.


4

Guds Ord giver velsignelse.

Ordsprog. 13.13. Joh.15.7.


5.

Guds Ord retleder/vejleder.

Salm.119.11 og vers 105. 2.Tim.3.16-17. Mark.12.28.


6.

Guds Ord er et tveægget sværd.

Heb. 4.12-13. Det deler og adskiller fra, kød fra lys og mørke. Det er ikke noget du kan gøre selv. Guds Ord er virksom, levende og gør det. Guds Ord er vækst. Guds Ord er som er frø der sås, bliver som en plante det vokser og gror inde i dig. Det modnes. Salm. 1.1-3.


Sådan er Guds levende Ord. Men det bliver først levende for dig om du bliver gjort levende af HelligÅnden ved Jesus. Om du ikke selv er levendegjort vil alt du hører og læser være teori men ikke virke i dit praktiske liv.


LAD GUDS LEVENDE ORD FORVNDLE DIT DØDE LIV TIL ET LEVENDE LIV I OG MED ORDET VED HELLIGÅNDENS KRAFT OG GUDS NÅDES BEVIS I DIG.

Amen
 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367098

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,62813305854797sekunder