JESUSLIVET - BITTERHED.
Bitterhed.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk
Bærer du nag til en kristen broder eller søster? Ja, vedkommende har gjort dig uret, har talt ondt om dig. Men er du bitter på grund af det? I en kristnes hjerte er der ingen plads til bitterhed.


I Det nye Testamente bliver forbindelsen mellem ordene »tro« og»kærlighed« stærkt indprentet os. De to går sammen. »Derfor kan jeg,« skriver Paulus, »siden jeg har hørt om jeres tro på Herren Jesus og jeres kærlighed til alle de hellige, ikke hol de op med at takke for jer, når jeg nævner jer i mine bønner.« Ef. 1:15 16. Enten er man i Jesu Kristi Ånds kærlighed, eller ikke, der er der ikke nogen plads til at være bitter. Om nogen er i Jesus Kristus er det menneske en hel ny skabning og da er alt det gamle forbi, også din gamle surdej og bitterhed. Det er kun et evigt ja eller et evigt nej til Guds kærlighed udgydt i vore hjerter af Jesus ved Hans Ånd. Vore hjerter er netop dit sind fra dit sind udgår dine tanker også din bitterhed og vranten- hed mod din næste. Netop dit kritiske sind forpester dine omgivelser. Du udsender kulde og den varme kærlighed ud fra dig er som is i stedet for. Du er med til at nedbryde, ved din bitterhed.


Man kan ikke have et hjerte/sind fyldt med kærlighed og samtidig fastholde naget. Hvad end provokationen har været, kære ven, nærer du bitre følelser imod en broder eller søster, bekend det for Herren Jesus, og bed kærligt for den, der sårede dig, og Gud vil rense dit hjerte for al bitterhed. Du fornægter Jesu Kristi kors ved ikke at ville være korsfæstet sammenmed Ham også fra dine egne meninger om andre, uanset om du er den forurettende eller ikke, er det dig der skal elske uden begrænsninger din næste.


Det er muligt du synes du har ret til selv at fravælge dem du ikke synes behandler dig godt nok, de der jokker dig over tæerne gang på gang og får din fornærmelse i kog. Samtidig bekender du at du er kristen, hænger det sammen med det du læser i Bibelen? Du forventer da at Gud elsker dig på trods af dine egne fejl og ufuldkommenheder, men du vil ikke elske andre som dig selv. Vær klar over. Gud har set gennem din facade. Han venter kun på du vender om og ydmyger dig og ikke ved din bitterhed fordømmer andre. Det er nok muligt du nok kan snakke med om livet og livet set ud fra Bibelens perspektiv. Men hvad med dit personlige liv i Jesu kærligheds Ånd, Den Hel Lige Ånd? Beder du i grunden i tro, for de du mener er dine fjender? Har du den kærlighed der sætter dit liv til for alle, også selvom du ikke bryder dig op personerne?


Det er dig der skal vise Jesu Kristi sindelag ved at du selv er i kærligheden og ikke hvad du selv indeholder. Kærligheden, uden Guds Ånd er død gerning uden liv og velsignelse for andre. Det er netop dig, som nu sider og er forarget over det her, som skal vågne op til din egen erkendelse af din egen situation. Er du i Jesu kærlighed? Er du i HelligÅndens liv? Lever du i Ånden eller i dit køds begær efter anekendelse?


Husk, at om end du taler med en energisk tunge, men ikke har kærlig hed, da er du som et rungende malm eller en klingende bjælde. Kærligheden tåler alt, udholder alt og ophører aldrig. »Så bliver da tro, håb, kærlighed, disse tre; men størst af dem er kærlig heden.«1. Kor. 13:13.


Tåler du alt i Jesus kærligheds Ånd? Eller?

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367354

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39031791687012sekunder