JESUSLIVET - BJERGE SIT LIV OG MISTE DET.
Bjerge sit liv og miste det.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDen, som forsøger at bjerge sit liv, skal miste det, og den, som mister det, skal beholde det. Lukas Evangeliet 17,33.


Du bliver bedt om at gøre et eller andet af Herren Jesus, det kan være en indre tilskyndelse til besøge nogen eller evt. gå ned på gaden og gå hen til en eller anden og fortælle dem om Jesus. Men, du tænker nej det kan jeg da ikke. Jeg er jo ikke evangelist, det på trods af vi alle er Apostle, udsendinger.


Du står og tænker ja men jeg har jo ikke et kald til netop den opgave, jeg skal jo heller ikke være den der sådan går og fører mig selv frem, du tænker slet ikke på at det ikke er dig selv der lever længer, men Jesus lever i dit sted i kraft af sin Ånd som driver dig af sted.


Du kommer med et utal af undskyldninger for ikke at være Ordets gøre lige her og nu. Til sidst tager du en beslutning om ok jeg kan da godt gøre det alligevel. Inderst inde håber du på, ikke at møde nogen, eller den du skulle besøge ikke er hjemme. Og ganske rigtig den du burde besøge var jo ikke hjemme. Eller du mødte jo ikke nogen, du kunne fortælle om Jesus til på gaden. Du går hjem og tænker, så var det jo alligevel bare mig selv der ville ud og vise mig frem.


Men sagen er en hel anden. Du ville forsøge på at bjerge dit liv, din ære, du var fej, du ville alligevel ikke risikere at komme ud i noget du ikke kunne overskue, eller måske endda komme til at være folk svar skyldig.


Når sandheden går op for dig, begynder du at anklage dig selv. Hvorfor gjorde jeg ikke det med det samme. Det kunne jo slet ikke gå galt, Jesus har jo lovet at være med mig altid, og selv vidne gennem mig. Om det nu skulle være mig selv så ville jeg jo ikke engang havde fået den tanke at ville gøre det. 


Du finder ud af, du har faktisk mistet glæden/velsignelsen af selve livets gerning gjort i tro. 


Den, som forsøger at bjerge sit liv, skal miste det, og den, som mister det, skal beholde det. Lukas Evangeliet 17,33.


Det er alvorlige ord Jesu her kommer med til dig. Det jeg beskrev ovenfor er noget mange kristne har erfaret. Du mister altså dit liv om du ikke gør som den Hellige Ånds tilskyndelse byder dig at gøre. Du kommer til at leve et dødt liv uden liv i overflod.


Du finder dig selv som en der bare gør alt angående Gud og Jesus, sådan mere rutinemæssigt fordi det gør man jo som kristen. Så begynder du at vågne op, og tænker på hvor er din kærlighed dog blevet af til Jesus og din næste. Jesus siger selv. Større kærlighed har igen end den der sætter livet til for sine venner. Er din næste ikke også Guds skabninger? Skulle du ikke elske dem højere end dig selv?


I stedet for straks at tænke på dig selv, skynd dig at få  lært at adlyde Gud i Jesus først frem for dig selv.


Den, som forsøger at bjerge sit liv, skal miste det, og den, som mister det, skal beholde det. Lukas Evangeliet 17,33.

Amen

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362433

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,41693496704102sekunder