JESUSLIVET - BLIV FIR FOR DIG SELV OG DINE BEKYMRINGER
   


Jan Lund Nissen 2011.
Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk.

Hebr 8,10b.

Så du det? Det er noget Gud vil og gør. Han lægger en anden lov og liv ind i os, vel at mærke om vi da tror? Husker du de ti bud, hvordan Moses fik dem mejslet ind i stentavlerne? Sådan gør Gud ved sin Hel lige Ånd i os. Han mejsler Sin retfærdigheds lov ind i vore sind så vi simpelthen ikke kan gøre det vi ind i mellem vil, noget andet end det vi så i Ordet vi skulle gøre.
Du kender sikkert til, det er lige som der er to retninger der hiver og trækker i dig, du har i grunden lyst til at gøre din egen vilje, det der lige først for dig, men samtidig ved du det er noget andet inde i dig, som siger nej du skal ikke gøre det, men det her i stedet for. Man står så der og er på valg hvad skal man, hvad er lige Guds vilje her og nu? Man står måske lidt usikkert, og man kan komme ud for at man bliver tvivlende om man nu da valgte rigtig i Guds øjne. Men, hør nu lige her. Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk. Hebr 8,10b.

Var problemet i grunden så stort. Du vidste det jo nok inderst inde, hvad du burde gøre eller vælge at gøre. Netop, fordi du har Guds retfærdighedslov i dit hjerte, ved du det.

Samtidig har Guds lov også sat os fri fra, synden og dødens lov, så vi ikke skal leve under nogen form for fordømmelse over vi ikke kan overholde Guds perfekte lov. Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk. Hebr 8,10b
Han giver os et løfte om at, Han vil være vor Gud. Men, ønsker alle, som kalder sig kristen, Ham som vor Gud? Ønsker alle kristne, virkelig Jesus som Herre og Mester? Er det vort ønske og bøn i tro, så får vi også lov til at leve sammen med Gud i Den Hel lige Ånd sammen med Jesus Guds søn, hvor Han er i os og vi Ham. Og da kan vi glæde os over. Rom. 8,1: ”Så er der da ingen fordømmelse for dem som er i Jesus Kristus!” Da er det ikke et liv, som evt. kunne være sådan, da er livet sådan, da har vi det sådan.
I Johs.5,24 har vi Jesu eget ord for et liv i frihed med Guds lov skrevet i vore hjerter/sind.”Sandelig, sandelig siger jeg jer: den, som hører mit ord og tror ham/Gud, som sendte mig, han har evigt liv og kommer ikke for dommen, men er gået over fra døden til livet”.

Hvilket evangelium! Et befriende ord. ”Ingen fordømmelse”, står der,”for den, der er i Jesus Kristus. Betingelsen er at vi er i Jesus Kristus, ved vor tro af Guds uendelige nåde.

Er du i Jesus Kristus, ved din personlige tro på Ham, da siger Gud også til dig i dag. Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk.

Hebr 8,10b.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 358436

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47945189476013sekunder