JESUSLIVET - BLIV FRI FOR DINE BEKYMRINGER OG DIG SELV.


Bliv fri for dine bekymringer og dig selv.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk


Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk.

Hebr 8,10b.


Det er noget Gud vil og gør. Han lægger en anden lov og liv ind i dig, vel at mærke om du da tror? Husker du de ti bud, hvordan Moses fik dem mejslet ind i stentavlerne? Sådan gør Gud ved sin Hel lige Ånd i dig.


Han mejsler Sin retfærdigheds lov ind i dit sind, så du simpelthen ikke kan gøre det du ind i mellem vil, noget andet end det du så i Ordet du skulle gøre. Du kender sikkert til, det er lige som der er to retninger der hiver og trækker i dig, du har i grunden lyst til at gøre din egen vilje, det der lige først for dig, men samtidig ved du det er noget andet inde i dig, som siger nej du skal ikke gøre det, men det her i stedet for. Du står så der og er på valg hvad skal du, hvad er lige Guds vilje her og nu? Du står måske lidt usikkert,  du  bliver tvivlende om du nu da valgte rigtig i Guds øjne. Hør nu lige her. Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk. Hebr 8,10b.


Var problemet i grunden så stort. Du vidste det jo nok inderst inde, hvad du burde gøre eller vælge at gøre. Netop, fordi du har Guds retfærdighedslov i dit hjerte, ved du det. Samtidig har Guds lov også sat dig fri fra, synden og dødens lov, så du ikke skal leve under nogen form for fordømmelse over du ikke kan overholde Guds perfekte lov.


Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk. Hebr 8,10b Han giver dig et løfte om, Han vil være din Gud. Men, ønsker du, som kalder dig kristen, Ham som din Gud? Ønsker du virkelig Jesus som Herre og Mester? Er det dit ønske og bøn i tro, så får du også lov til at leve sammen med Gud i Den Hel lige Ånd sammen med Jesus Guds søn, hvor Han er i dig og du i Ham. Da kan du glæde dig over. Rom. 8,1: ”Så er der da ingen fordømmelse for dem som er i Jesus Kristus!” Da er det ikke et liv, som evt. kunne være sådan, da er livet sådan, da har du det sådan. I Johs.5,24 har du Jesu eget ord for et liv i frihed med Guds lov skrevet i dit hjerte/sind.”Sandelig, sandelig siger jeg jer: den, som hører mit ord og tror ham/Gud, som sendte mig, han har evigt liv og kommer ikke for dommen, men er gået over fra døden til livet”.


Hvilket evangelium! Et befriende ord. ”Ingen fordømmelse”, står der,”for den, der er i Jesus Kristus. Betingelsen er at du er i Jesus Kristus, ved din tro af Guds uendelige nåde.


Er du i Jesus Kristus, ved din personlige tro på Ham, da siger Gud til dig i dag. Vil Jeg, Gud Herren, lægger mine love i deres indre og skriver dem i deres hjerte. Jeg vil være deres Gud, og de skal være mit folk. Hebr 8,10b.

Amen.

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 367096

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46345806121826sekunder