JESUSLIVET - BLIV HEL VED KORSETS VIDNEDSBYRD.

Bliv hel ved korset.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dkDu læser i. Mos.21.7-8. Om Israelitterne der fik et kobber slange at se hen til og op på. De blev bidt af slangerne. Det er nøjagtig samme situation, du står i. Du er, som alle andre,  bidt af synden og de ting den medførte. Slangens, syndens, gift har gjort sin virkning i dig. Du mangler, lige som alle andre,  Guds herlighed.


Om du vil være helt ærlig, mærker du også syndens ar. Du anklager dig selv overm hvorfor du nu har gjort det og det. Du kan også være bange for at du ikke er frelst eller du føler dig slet ikke værdig til at komme i Himmelen. Du kan, som troende kristen være syg eller så overvældet af sorg at du slet ikke kan se at Jesus har fuldbragt Sit offer og gjort alt færdigt for dig. Om du tror på Jesus så gælder Rom. kap 8 for dig. Der er ikke noget at anklage dig for og der er ikke nogen fordømmelse for dig som er i Jesus Kristus.


Læg forøvrigt godt mærke til. Alt handler om du ved din tro er i Kristus.Udenfor eller indenfor, hvor skal Jesus finde dig, når Ham kommer tilbage for at hente enhver der tror på Ham?


Nu, her når du sidder og læser det her, er der jo ikke nogen der kan se ind i dig. Men. Gud har for længst gennemskuet dig. Du må være 100% ærlig og erkende hvordan du i virkeligheden har det, og sige det lige ud til Jesus. Han har set dig og ved hvad du indeholder. Det gælder også din usikkerhed om du nu da også er frelst og dine smerter over du ikke kan det gode. Læs lige Esajas 53. Dig til fred kom al straf over Jesus. I dag lige nu. Er Jesus ved Sit Ord kommet til dig. Fordi Han ønsker du skal få lægedom og nyt mod ved at se på hvad Han virkelig har gjort for dig. 


Det er vigtig at du ligesom Israelitterne, der så på kobber slangen bliver ved i tro at se på korset og alt det der stå i Bibelen, om hvad Gud  i Jesus allerede har gjort for dig og i tro tager imod det du er i Kristus. Det er hvad du er i Kristus der tæller og ikke hvad du er i dig selv.


Du har måske sagt til andre, når de tvivlede og havde problemer. Glem nu lige dig selv og se nu hen til Jesus. Hvad gør du selv? Glemmer du hvad du lærte andre? Ordet om korset gælder stadig for dig.


Du har en levende Jesus, som går iblandt os og gør godt. Præcis, som du læser om i Bibelen. Det står endda.365 gange at du ikke på nogen måder skal bekymre dig. Det gælder for alle ting. Du har ingen grund til at gå og ødelægge dig selv ved at bekymre dig. Du kan godt smide de tanker i samme glemsels hav angående tvivlen om alt det Jesus har gjort. At det måske slet ikke holder. At du slet ikke har gjort nok og du er dømt til fortabelse.


         SE PÅ JESU KORS, OG FIND  DIN PLADS DER.


 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362537

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,63184094429016sekunder