JESUSLIVET - BLIV I GUD.
Bliv i Gud.


Du finder Bibelen på www.Bibelen.dk(Læs joh.15) Er du i Ham, indpodet på det Sande vintræ? Om du ikke er i Jesus Kristus er Bibelens Ord kun døde virkningsløse Ord. Du må være i Jesu Kristi Ånd ellers farer du vild og Sandhedens Ord vil ikke virke i dit liv.


Om du er i Jesus Kristus gælder disse dejlige ord netop i dag for dig. I dag hvor dit liv måske ser lidt sort ud, måske er du nedtrygt eller har sorg. Hør her hvad David siger. ”Hos Gud er min hjælp og min ære, min stærke klippe, min tilflugt har jeg i Gud”. Salme 628 Det er Gud der er din hjælper i dag. Ikke hvad mennesker kan tilbyde men hvad Gud er. Brug Ordet i fast tillid (læs evt. Hebr.11, troens kap om du ikke rigtig ved hvad tro er. Du er livsnødvendigt at du ikke kun er kristen af navn men har Guds levende tro i dig ved HelligÅnden som du fik af Gud da du kom til tro på Jesus. Læs Joh 14 og se om du selv har det liv Jesus taler om. Har du Sønnens liv gælder de næste ord også for dig. Der står skrevet: ”Frygt ikke, for jeg er med dig, vær ej rådvild, for jeg er din Gud! Med min retfærds højre styrker, ja, hjælper, ja støtter jeg dig.”


Jesus kan ikke være med dig om du ikke er i Ham og Ham i dig. Joh 15 om vintræet siger en hel del om hvor vi skal være. Mange kristne bruger det næste vers. Der står skrevet: ”Jesus er i går, i dag, ja, til evig tid den samme.” Hebr.13,8. Men synes alligevel ikke det virker som det står skrevet. De har ikke set. De først må være i Jesus Kristus før de kan erfare Guds levende Ord i deres liv. 1.Tim. 4:1:

 
Panel title

© 2018 FREE

Antal besøg: 362507

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,34833312034607sekunder